Izbori 2024     | 29.09.2024. 21:30 |

Ujedinjena Srpska u Trebinju očekuje najbolji rezultat od osnivanja

FENA Saopćenje, Foto/ Ujedinjena Srpska

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

Koalicija Ujedinjene Srpske i Demokratskog narodnog saveza je garant pobjede zajedničkog kandidata za gradonačelnika, ali i garant stabilnosti buduće vlasti u Trebinju, izjavio je predsjednik US, dr Nenad Stevandić.

Na izuzetno posjećenoj tribini u Trebinju, Stevandić je podsjetio da US i DNS imaju zajedničku odborničku listu koja će iznenaditi dobrim izbornim rezultatom.

-Da saberemo dva i dva odbornika. Ako bude jedan manje, nećemo se kajati. U svakom slučaju igramo na to da predsjednik Skuštine grada bude iz naše koalicije. Naši ljudi na terenu vrijedno rade. Odgovor naroda je odličan – zaključio je Stevandić.

Predsjedik DNS, Nenad Nešić, nada se da će u Trebinju biti izabrana odgovorna vlast.

-US i DNS odlučile su da podrže aktuenog gradonačelnika i očekujemo njegovu ubjedljivu pobjedu. Ono što je povezalo DNS i US jeste borba za opstanak Republike Srpske i srpskog naroda na ovim prostorima. I sigurno borba za napredak Republike Srpske i Trebinja. Očekujemo da zajedničkim snagama ovdje ostvarimo tri odbornika, te da na osnovu tog izbornog rezultata zajedno, složno za Trebinje, napravimo bolje uslove za život i rad. Prije svega, da ovdje ostaju mladi, da ne odlaze - izjavio je Nešić.

Milan Kovač, nosilac odborničke liste, najavio je najbolji izborni rezultat od osnivanja Ujedinjene Srpske u Trebinju.

-Što je najvažnije, očekujemo sigurnu pobjedu kandidata za gradonačelnika, Mirka Ćurića (SNSD). Zaista ćemo uraditi sve da tako bude – obećao je Kovač.

Isidora Dostić, kandidat DNS za odbornika, naglasila je da u programu rada neće biti izostavljen niko u Trebinju.

-Nama su svi naši sugrađani jednako važni. Možda ćemo malo više pažnje da obratimo na mlade, jer na njima svijet ostaje – zaključila je ona.

(FENA) H. D.

Vezane vijesti

Predizborne aktivnosti Ujedinjene Srpske za ponedjeljak, 30. septembar

Predizborne aktivnosti Ujedinjene Srpske za petak, 27. septembar

Predizborne aktivnosti Ujedinjene Srpske za četvrtak, 26. septembra

Informacije i uvjeti

Promo

Telemach fondacija i ETF Sarajevo: Prijavite se na GOOD HACKathon i osvojite vrijedne nagrade

Kompaniji Mtel uručeno priznanje za najveću ostvarenu dobit u BiH

U m:tel ponudi iPhone 16