Izbori 2024     | 03.10.2024. 22:08 |

Ujedinjena Srpska pokazala snagu i u Bijeljini: Veličanstvena završna tribina

FENA Saopćenje, Foto/ Ujedinjena Srpska

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

Ujedinjena Srpska održala je završnu tribinu u Bijeljini na kojoj je poručeno da postaje nezaobilazan politički faktor u Semberiji.

Predsjednik US, dr Nenad Stevandić, istakao je zadovoljstvo odzivom građana na tribine, što znači da narod razumije ono što Ujedinjena Srpska priča.

- Ujedinjujemo ljude, ne vodimo prljavu kampanju, ne govorimo ružne riječi. Nudimo najbolje moguće projekte i ljude. Ne dajemo obećanja nego rješenja. Nadamo se da će i Bijeljina to jako dobro razumjeti, kako zbog blizine Srbije, tako i zbog toga što US sjajno sarađuje sa poslaničkim klubom SNS i ima potpisan ugovor. Radi naših dobrih odnosa sa Srbijom mislim da je dobro da ovdje napravimo mnogo veći rezultat nego ranije, a i dobro je da kandidat za gradonačelnika koga mi podržavamo, moj kolega Mikajlo Lazić, odnese pobjedu kako bi Bijeljina mogla napokon da živi svoje najbolje dane – rekao je Stevandić.

Milan Trninić, predsjednik Gradskog odbora i nosilac odborničke liste, kaže da je Ujedinjena Srpska nezaobilazan faktor na političkoj sceni u Bijeljini.

- Kao što vidite okupio se veliki broj građana da nam da podršku. Očekujemo izuzetno dobar rezultat, radili smo naporno. Imamo podršku naših građana. Ovom prilikom obećavam da ćemo raditi još bolje i jače u narednom periodu – naglasio je Trninić.

On je ponovio da Ujedinjena Srpska daje maksimalnu podršku kandidatu za gradonačelnika dr Laziću.

- Radili smo siguro 90 dana, družili se, bili smo stalno sa tim čovjekom u kampanji i prije toga. Mogu da kažem da je to, prije svega, jedan izuzetno kvalitetan čovjek. Smatram da će takav čovjek voditi Bijeljinu u naredne četiri godine – zaključio je Trninić.

Dr Mikajlo Lazić (SNSD) kaže da mu je veliko zadovoljstvo prisustvo završnoj tribini US, kojoj je poželio što bolji izborni rezultat.

- Mogu da izrazim svoje veliko zadovoljstvo i da kažem da je protekla kampanja bila jako dobra. Ujedinjena Srpska mi je dala bezezervnu podršku i na tome im hvala. Nada se da će osvojiti što veći broj mandata u Skupštini Grada Bijeljine tako da zajedno možemo da idemo naprijed i da pomaknemo Bijeljinu ka svjetlijoj budućnosti – izjavio je Lazić.

(FENA) H. D.

Vezane vijesti

Predizborne aktivnosti Ujedinjene Srpske za petak, 4. oktobar

Stevandić: Ujedinjena Srpska će uduplati izborni rezultat u Novom Gradu

Ujedinjena Srpska u Trebinju očekuje najbolji rezultat od osnivanja

Informacije i uvjeti

Promo

Super vijesti za korisnike mobilne mreže BH Telecoma: Automatska aktivacija VoLTE usluge

Telemach BH - Uzbudljivi svijet serija za mlade u EON Video klubu

B2B konferencija u Tuzli: Fokus je na klijentima