Ekonomija     | 30.08.2024. 10:31 |

Povratak u školu uz m:tel Kombinuj:S Junior tarifu i Myki pametni sat

FENA Promotivni tekst, Foto/ m:tel

BANJALUKA, 30. kolovoza (FENA) -  Kako bi roditelji sa svojom djecom ostali povezani i znali gdje se nalaze u svakom trenutku, iz kompanije m:tel im predlažu da ih opreme s m:tel Kombinuj:S Junor tarifom i Myki pametnim satom.

 

Tarifni model Kombinuj:S Junior je model sa kombinovanim načinom plaćanja, odnosno fiksnom mjesečnom pretplatom, u okviru kojeg imate glavni prepaid račun i bonus račun. Nakon što se potroši bonus, račun se može dopuniti prepaid dopunom, kao svaki drugi prepaid, odnosno Dopuna račun. Fiksna mjesečna pretplata iznosi 10 KM što ujedno predstavlja i bonus na računu za razgovore i poruke, a pored toga tu je i 500 MB mobilnog interneta, navode iz m:tel-a.

Uz ovu m:tel tarifu namijenjenu najmlađim korisnicima, preporučujemo i pametni sat Myki u roza i plavoj boji, idealno za vaše mališane. Ovaj pametni dječiji sat omogućava da na pouzdan način budete u kontaktu sa vašim djetetom, kao i da u svakom trenutku znate njegovu tačnu lokaciju. Sat je vodootporan, a govorne poruke, SOS tipka, kamera i igrice čine ga fantastičnim gedžetom za svakog školarca.

Za sve one koji do 20. rujna posjete m:tel prodajno mjesto u Delta Planetu u Banjaluci, Myki sat bit će dostupan po sniženoj cijeni.

Više informacija o MyKi 4 Lite uređaju i Kombinuj S:Junior tarifi može se pogledat na www.mtel.ba ili saznati besplatnim pozivom na 0800 50 000.

 

(FENA) M. K.

Vezane vijesti

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana

M:tel: Praznici u Srbiji bezbrižniji su i ljepši uz m:go

Kupite Huawei P60 Pro i na poklon dobijate pametni sat

Promo

Inovativna metoda u oblasti urologije: ASA Bolnica donosi revolucionaran pristup u ranom otkrivanju raka prostate

Šeruj, strimuj i surfuj uz duple gigabajte u m:tel Pretplata tarifama

INTERA Tehnološki Park otvara prijave za SheWorks Freelance Course