Ekonomija     | 04.03.2024. 12:50 |

Pređi u Telemach i uštedi do 1000 KM!

FENA Promotivni tekst, Foto/ Telemach

SARAJEVO, 4. marta (FENA) - Iskoristite nikad bolju ponudu kompanije Telemach za nove korisnike i pretplatite se na jedan od EON Full paketa koji sadrže usluge televizije, interneta i fiksne telefonije po jedinstvenoj cijeni od samo 1 KM mjesečno za prvih 12 mjeseci! Ovisno od izabranog paketa, u periodu trajanja ugovora možete ostvariti uštede do 1000 KM!

Za korisnike koji se odluče na EON Full paket, osiguran je HBO Premium paket 6 mjeseci promotivno, uz ograničeni broj dostupnih licenci.

Omogućena je i posebna pogodnost za korisnike koji se odluče za EON Light paket – prvih 10 mjeseci po 1 KM uz CineStar TV Premiere paket i CineStar Premiere Plus katalog.

Najbrži internet, najtraženiji TV sadržaj, najveći Video klub

Odabirom jednog od EON paketa uživajte u najbržem internetu do 500 Mbps na GIGA mreži! Telemach vam donosi najtraženiji TV sadržaj na preko 250 kanala, uživo ili do 7 dana unazad, na svim uređajima! U raznovrsnoj ponudi gledajte vrhunski informativni, sportski, dječiji, filmski, muzički i drugi sadržaj na kanalima od kojih izdvajamo: Pickbox TV, N1, Nova TV, Grand, IDJ TV, IDJ kids, BBC Earth, Nova Max, Nova Series, Doku TV, CineStar Premiere i Cinemania.

U novom EON Video Klubu, uživajte u personalizovanom odabiru sadržaja i opciji preuzimanja sadržaja za gledanje offline na mobilnom i tablet uređaju  i otkrijte preko 25.000 filmova, serija i dokumentaraca u najvećoj platformi videa na zahtjev u Bosni i Hercegovini.

Akcija dostupna samo do 4. aprila!

Akcija EON paketa traje samo do 4. aprila, zato požurite i odaberite svoj idealan EON paket! Posjetite prodajna mjesta Telemacha ili pozovite 1360 i postanite jedan od brojnih zadovoljnih korisnika kompanije Telemach!

 

(FENA) J. Č.

Vezane vijesti

Promo

Kampanja 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

M:tel: Telefoni na rate već od 5,29 KM!

Započnite proljećnu avanturu uz odlične telefone iz m:tel ponude