Sport     | 20.01.2023. 12:44 |

Zrinjski će svoje utakmice igrati u Čitluku

FENA Tomislav Glamuzina, Foto: HNK Brotnjo

MOSTAR, 20. siječnja (FENA) - Dok traju radovi na stadionu pod Bijelim brijegom aktualni bh. prvak Zrinjski svoje domaće utakmice igrati će u Čitluku na stadionu "Bare", priopćio je HNK Brotnjo na svojim društvenim stranicama.

"Zrinjski će u Čitluku odigrati najmanje dvije utakmice, i to u kupu, 18. veljače, protiv Laktaša i u prvenstvu kad na Bare dolazi HŠK Posušje 4. ožujka. Čast nam je i zadovoljstvo što možemo ugostiti HŠK Zrinjski na svom stadionu i nadamo se da će se osjećati kao i kod kuće. Ovo je jedinstvena prilika da čitlučka publika, svi istinski ljubitelji nogometa i velik broj navijača koji Zrinjski ima u našem kraju da pogledaju uživo već godinama najbolju momčad u državi", naveli su iz Brotnja.

Iz Zrinjskog još nisu potvrdili tu informaciju.

- O odigravanju naših utakmica u Čitluku ozbiljno se razmišlja. Stadion "Bare" je u razmatranju za prve dvije-tri utakmice, nadamo se što manje, a ovisi to od radova na našem stadionu - izjavio je za Fenu voditelj marketinga HŠK Zrinjski Mario Pandža.

Ranije su iz Zrinjskog poručili kako se nadaju da će novi travnjak na stadionu pod Bijelim brijegom biti spreman početkom mjeseca travnja.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

NK Široki Brijeg će do kraja radova na Pecari svoje domaće utakmice igrati u Čitluku

Promo

m:tel na najvišem stepenu likvidnosti od osnivanja

m:SAT  - televizija dostupna bilo gdje

Radionica Digitalne tehnike mjerenja u praksi u INTERA TP Mostar