Sport     | 29.12.2022. 18:26 |

Bećirović i Karić: Rezultati Lane Pudar najbolji su način promoviranja BiH

FENA Saopćenje, Foto/

SARAJEVO, 29. decembra (FENA) - Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Denis Bećirović i gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić razgovarali su danas s najboljom bosanskohercegovačkom  plivačicom Lanom Pudar, čestitajući joj na dosadašnjim uspjesima i rezultatima na takmičenjima u Bosni i Hercegovini i širom svijeta.

Bećirović naglasio je kako je mnogo razloga zbog kojih su građani Bosne i Hercegovine ponosni na mladu sportistkinju koja je personifikacija uspješnog sportskog dijela Bosne i Hercegovine.

Istaknuo je da su rezultati Lane Pudar najbolji način za promoviranje države Bosne i Hercegovine, te podstrijek za sve mlade u BiH, saopćeno je iz Predsjedništva BiH.

Lana Pudar je zahvalila na dosadašnjoj podršci, uz naglasak da će u narednoj godini biti još sportskih izazova. Uspjesima u vodenim sportovima i ove godine dokazala je još jednom svoje kvalitete tokom sportskih takmičenja, koja se s velikom pažnjom prate u javnosti.

Bećirović je istakao da će podržati Lanu Pudar na njenom putu ka uspjehu, a zajedno s gradonačelnicom Karić poručio kako s posebnim zadovoljstvom čekaju svako naredno takmičenje Lane Pudar, iskreno vjerujući u nove sportske uspjehe najbolje bosanskohercegovačke plivačice.

(FENA) E. F.

Vezane vijesti

Gradonačelnik Banjaluke želi nagraditi Lanu Pudar

Bećirović: Članstvo u NATO-u je jedina ozbiljna garancija sigurnosti

Bećirović: Jačat ćemo prijateljstvo i savezništvo Ujedinjenog Kraljevstva i BiH

Promo

Otvoren međunarodni javni konkurs NLB Grupe za mlade umjetnike

iPhone uređaji po sniženim cijenama u m:tel-u, popust i do 90 KM

U m:tel ponudi: Vrhunski Galaxy preklopni telefoni sa pametnim satom na poklon