Ekonomija     | 12.12.2022. 14:08 |

Najbolja komunikacija uz Samsung telefone iz m:tel ponude

FENA Saopćenje, Foto/ m:tel

Promotivni sadržaj

MOSTAR, 12. prosinca (FENA) – M:tel u svojoj ponudi predstavlja dva telefona iz Samsung Galaxy A serije, Samsung Galaxy A33 i Samsung Galaxy A53.

"Samsung Galaxy A33 je odličan uređaj koji pruža snažne performanse, elegantan dizajn i izuzetne mogućnosti. Ovaj telefon je savršen za bilo koga tko želi visokokvalitetni pametni telefon po pristupačnoj cijeni", naveli su iz m:tel-a.

Ističu kako je jedan od njegovih aduta Super AMOLED ekran od 6,5 inča koji pruža odličan kontrast i žive boje. Dodaju kako s brzinom osvježavanja od 90 Hz na ekranu Galaxy A33 telefona sve teče glatko poput svile.

Kvalitetna četverostruka kamera hvata svaki detalj, glavna kameru od 48 MP zabilježit će oštrije i jasnije slike a ostale kamere će zahvatiti veći ugao, prilagoditi fokus ili približiti detalje.

"Samsung Galaxy A53 je dizajniran da bude drugačiji od drugih. Kada tražite pametni telefon sa zadivljujućim mogućnostima ovaj uređaj je pravi izbor za vas. Na širokom FHD+ Super AMOLED ekranu od 6,5 inča uživajte u bioskopskom prikazu svijeta i obradujte oči živim detaljima", poručili su.

Još su podvukli kako fenomenalan ekran ima potpunu glatkoću u radu jer je brzina osvježavanja još veća, čak 120 Hz.

"Tek na ekranu ovog telefona uvjerit ćete se u nevjerojatan doživljaj gledanja sadržaja uz još više detalja i živopisnijeg kontrasta. Četverostruka kamera Galaxy A53 telefona podiže fotografiranje na višu razinu. Zabilježite vrhunske slike s glavnom kamerom od 64 MP, ultra ugaonom od 12 MP, dubinskom i makro kamerom od 5 MP a moćna vještačka inteligencija će ih dodatno unaprijediti. S moćnom prednjom kamerom od 32 MP imat ćete sjajne selfi fotografije kao nikada prije", napomenuli su iz ove kompanije.

Naglašavaju kako i Galaxy A33 i Galaxy A53 imaju fantastičnu bateriju od 5000 mAh koja će korisnicima trajati i dva dana.

Telefoni dolaze sa 6 GB RAM-a i 128 GB interne memorije, a kada je u pitanju njihova snaga, oba uređaja imaju 5 nm procesor koji je posebno dizajniran za obavljanje višestrukih zadataka i u teškim uvjetima.

"Koji god od ova dva telefona izaberete, nećete pogriješiti. Potražite ih u m:tel ponudi a više informacija saznajte pozivom na 0800 50000 ili posjetite mtel.ba", naveli su.

(FENA) M. K.

Vezane vijesti

Poziv na press konferenciju povodom kampanje 'Ne zatvarajmo oči. Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel i Infobip unapređuju poslovne procese biznis korisnika

Fantastična ponuda za najbrže - Xiaomi 14 sa Redmi Pad tabletom na poklon

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo