Magazin     | 24.11.2022. 16:12 |

Advent u Mostaru počinje u nedjelju paljenjem svijeće i koncertom sestara Husar

FENA Saopćenje, Foto/ Arhiva

MOSTAR 24. studenoga (FENA) - Paljenjem prve adventske svijeće i koncertom duhovne glazbe Grad Mostar će u nedjelju 27. studenoga, obilježiti početak Adventa.

 

 

Ispred Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače u 19.30 sati bit će upriličeno paljenje prve adventske svijeće, čime se obilježava kalendarski početak Adventa.

Zborskom pjesmom na platou ispred Kosače predstavit će se Osnovna škola Ivana pl. Zajca, Hrvatska glazba Mostar te Limeni orkestar HKUD-a Seljačka sloga Trebižat.

Za sve goste i uzvanike pripremljen je besplatan koncert duhovne glazbe na kojem će, s početkom u 20 sati, u velikoj dvorani Kosače nastupiti sestre Husar.

Inače, ovogodišnja manifestacija Advent u Mostaru izazvala je veliku pozornost. Na Javni poziv za zakup kućica za izlaganje, prodaju i prezentaciju proizvoda i usluga na Adventu stiglo je čak 129 ponuda, što dovoljno govori o zanimanju za manifestaciju.

Adventske kućice će ove godine osim na Šetalištu biti smještene dijelom i u Gradskom parku, a građani će ih moći posjetiti već od 4. prosinca te uživati u gastronomskim delicijama i prigodnoj blagdanskoj ponudi. Glazbeni dio programa počinje 15. prosinca koncertom Ivana Zaka, najavili su iz Grada Mostara.

Svi oni koji ne budu na koncertu moći će isti u izravnom prijenosu pratiti na programu RTV Herceg-Bosne.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Predstavljanje programa Advent u Mostaru

Javni poziv za programe manifestacije Advent u Mostaru

Ulični zabavljači iz Italije uveseljavali najmlađe Mostarce

Promo

Trivan: Uspešnost m:tel-a ključna je za rast cele privrede

Samsung predstavlja novu i poboljšanu fitness narukvicu, Samsung Galaxy Fit3

Otvoren međunarodni javni konkurs NLB Grupe za mlade umjetnike