Ekonomija     | 30.12.2021. 14:28 |

Telemach BH u Vogošći otvorio novu poslovnicu

FENA Saopćenje, Foto/ Telemach BH

 

SARAJEVO, 30. decembra (FENA) - Telemach BH je današnjim otvaranjem nove poslovnice u Vogošći na najbolji način završio još jednu uspješnu poslovnu godinu.

Iz te kompanije navode da je otvaranje poslovnice nastavak politike širenja poslovne mreže te približavanja korisnicima u cilju osiguranja vrhunske usluge.

Direktor Sektora prodajnih mjesta i teleprodaje kompanije Telemach BH Mirza Sendijarević izjavio je da Telemach iz Vogošće i Sarajeva kreće sa novim inovativnim pristupom izgleda poslovnica.

- Cilj novog brendinga je osigurati da se naši korisnici što ugodnije osjećaju u poslovnicama, a pri tome da na jednom mjestu dobiju kompletnu uslugu i savjete od naši uposlenika. Telemach BH nudi uvijek originalna rješenja zasnovana na vrhunskoj tehnologiji te na taj način nastojimo opravdati ulogu tržišnog leadera u pružanju usluga jer je za nas korisnik uvijek na prvom mjestu - kazao je Sendijarević.

Istaknuto je da Telemach BH novim izgledom poslovnica povezuje prioritete branda i korisničkog iskustva, postavljajući nove trendove u telekomunikacijskoj industriji poštujući najviše standarde kvalitete usluga i proizvoda.

Nova poslovnica otvorena je u poslovnom centru WOG na adresi Jošanička bb.

(FENA) D. V.

Vezane vijesti

Telemach predstavio novi poboljšani EON Video Klub

Telemach BH otvorio poslovnicu u sarajevskom naselju Otoka

Najaktivniji učesnici Job Lab radionica posjetili direkciju Telemacha BH

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu