Ekonomija     | 20.09.2021. 10:10 |

BBI banka dobitnica plakete 'Zlatni BAM 2021' za promotivne aktivnosti

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 20. septembra (FENA) - Poslovno-finansijski magazin "Banke i biznis u BiH“ dodijelio je Bosna Bank International (BBI) posebnu Plaketu "Zlatni BAM“ - priznanje koje se već 19 godina dodjeljuje u okviru bankarskog sektora najuspješnim finansijskim instutucijama u BiH.

BBI banka "Zlatni BAM“ dobila je za promotivne aktivnosti, kao rezultat promotivnih i PR kampanja koje je organizirala tokom proteklih 12 mjeseci, radi unaprijeđenja komunikacije sa klijentima širom BiH.

Nagradu je u ime Uprave Bosna Bank International d.d. Sarajevo na svečanosti u Sarajevu primio Edin Brkić, koji je pri preuzimanju nagrada zahvalio i svim klijentima koji su BBI banci ukazali povjerenje.

- Nagrade su uvijek motivirajući faktor, a mi ćemo i dalje nastaviti biti na usluzi građanima u cijeloj BiH kroz naših 37 poslovnih jedinica, kao i putem naših digitalnih kanala komuniciranja i mogućnostima online apliciranja za usluge i finansijska sredstva, što se u vrijeme pandemije pokazalo vrlo efikasnim i istovremeno sigurnim za naše korisnike - kazao je Brkić.

BBI banka je proteklih pet godina dobila tri Zlatna BAM-a, od kojih su dva priznanja za aktivnosti Marketinga i komunikacija.

Direktor Marketinga i komunikacija BBI banke Dino Selimović istakao je da je posebno ponosan što BBI banka u jeku pandemije i ogromnih izazova s kojima se suočava privreda Bosne i Hercegovine, ali i cijelog svijeta, nije prekinula saradnju sa mnogobrojnim medijima i partnerima širom BiH koji su rado prenosili dobre i pozitivne vijesti.

- Zahvaljujem svim našim medijskim i drugim partnerima koji pomažu u ostvarenju ciljeva, misije i vizije BBI banke protekle dvije decenije - dodao je Selimović, saopćeno je iz BBI banke.

(FENA) L. A.

Vezane vijesti

Nova ponuda BBI stambenog finansiranja - BBI Banka pretvara 'riječi u kvadrate uz hipoteku 1 na 1'

BBI Banka najavila 13. 'Sarajevo Business Forum' diplomatskom koru u BiH

Uspješno završen prvi ciklus edukacija BBI Programa 'Mladi Talenti'

Promo

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo

TP 'Intera' Mostar: Radionica o digitalizaciji procesa u MSP

Alma Ras: Slavimo uspjeh s uposlenicima od preko deset i dvadeset godina izvrsnosti