Servisne informacije     | 23.10.2020. 14:46 |

U BiH sutra oblačno sa kišom

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 23. oktobra (FENA) - U Bosni i Hercegovini sutra se očekuje oblačno vrijeme sa kišom. U jutarnjim satima kiša i pljuskovi se očekuju u sjeverozapadnim područjima. Tokom dana padavine se očekuju i u ostalim dijelovima. U Hercegovini kiša se očekuje poslijepodne, a padavine neće biti obilne.

Vjetar će biti slab do umjeren, jugozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 6 i 12 stepeni, na jugu do 14, a najviša dnevna  između 11 i 17, a na jugu zemlje do 20 stepeni.

U Sarajevu će biti pretežno oblačno vrijeme. Tokom dana sa kišom. Jutarnja temperatura iznosit će oko 6, a najviša dnevna oko 14 stepeni.

U BiH danas je sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Nešto više oblaka ima u sjeverozapadnim dijelovima.

Temperature zraka danas u 14.00 sati: Bjelašnica 12 stepeni, Ivan-sedlo 15, Bugojno, Neum, Srebrenica i Zenica 18, Sarajevo, Sokolac i Stolac 19, Jajce, Livno, Mostar, Prijedor, Tuzla i Zvornik 20, Bihać, Bijeljina, Drvar, Sanski Most, Široki Brijeg i Trebinje 21, Doboj, Gradačac i Grude 22 i Banja Luka 23 stepena, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

(FENA) D. V.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu