Servisne informacije     | 03.12.2018. 07:41 |

U BiH oblačno

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 3. decembra (FENA) - U Bosni i Hercegoivni danas se očekuje pretežno oblačno vrijeme. Prijepodne slaba kiša se očekuje u Krajini i na zapadu Bosne, te ponegdje u centralnim područjima, a u ostalim djelovima bez padavina. Poslijepodne, postupan prestanak padavina. Vjetar slab južnog i jugoistočnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka od 7 do 12, na jugu od 12 do 15 stepeni.

U Sarajevu pretežno oblačno vrijeme, a mjestimično je moguća i slaba rosulja. Najviša dnevna temperatura zraka oko 6 stepeni.

U Bosni i Hercegovini jutros je pretežno oblačno s kišom u Krajini. Po kotlinama i uz riječne tokove ima magle ili niskih oblaka.

Temperature zraka u 07.00 sati: Sokolac -3 stepena, Bjelašnica -2, Bijeljina 0, Bugojno 1, Banja Luka, Brčko, Doboj, Prijedor, Sarajevo i Tuzla 2, Ivan-sedlo, Jajce, Sanski Most i Zvornik 3, Livno i Široki Brijeg 7, Mostar, Stolac i Trebinje 8, Neum 10 i Bihać 12 stepeni.

Atmosferski pritisak u Sarajevu je 942 milibara, u normali je i sporo raste, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ) BiH. 

 

(FENA) J. Č.

Vezane vijesti

Od sredine dana pogoršanje vremena, slijedi zahlađenje i padavine

U BiH jutros sunčano, u Bihaću u 8.00 sati 20 stepeni

U BiH oblačno, dnevna temperatura od 14 do 20 stepeni

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu