Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Bosna i Hercegovina     | 05.06.2018. 10:59 |

Prvi sajam braniteljskih zadruga u Mostaru

FENA Saopćenje

MOSTAR, 5. lipnja (FENA) - U okviru 'Dana promocije zapošljavanja branitelja' s ciljem poslovnog predstavljanja te populariziranja proizvoda braniteljskih zadruga, Ministarstvo za pitanja branitelja Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ), 8. i 9. lipnja, organizira 'Prvi sajam braniteljskih zadruga u HNŽ-u', koji će se održati na Lenjinovom šetalištu u Mostaru (Ul. Nikole Šubića Zrinjskog).

Svečano otvaranje sajma na kojem je planiralo predstavljanje četrnaest izlagača bit će upriličeno 8. lipnja u 12 sati, čemu će prethoditi održavanje okruglog stola pod nazivom 'Potpora integriranju branitelja na tržištu rada'.

Kako je priopćeno iz Ureda za informiranje Ministarstva za pitanja branitelja HNŽ-a, u okviru realizacije 'Programa pomoći upošljavanja i samoupošljavanja branitelja i članova njihovih obitelji u HNŽ-u za razdoblje 2018.-2019. godina', Ministarstvo će, 6. lipnja, objaviti Javni poziv za braniteljsko-invalidsku skrb jedinica lokalne samouprave u HNŽ-u.

Javni poziv će biti objavljen na službenoj stranici i oglasnoj ploči Ministarstva, putem sredstava javnog informiranja, kao i na oglasnim pločama općinskih-gradskih službi za braniteljsko-invalidsku skrb jedinica lokalne samouprave HNŽ-a.

Javni poziv će uključivati mjere poticanja samoupošljavanja branitelja i članova njihovih obitelji kroz potporu obavljanja obrtničke djelatnosti, mjere poticanja samoupošljavanja branitelja i članova njihovih obitelji kroz potporu razvoja i održivosti obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima i braniteljima poljoprivrednicima, te mjere poticanja osnivanja, rada i razvoja braniteljskih zadruga.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Zamjenik ministra vanjskih poslova BiH Josip Brkić sudjelovao na prvom Mostar Security Forumu

Razmjena knjiga i razgovor s književnicima 'Pokloni knjigu, daruj joj novi život'

Mostarski vatrogasci proslavljaju svog zaštitnika i Međunarodni dan vatrogasaca

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu