Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Sport     | 29.01.2018. 19:20 |

Musemić: Odigrali smo dobru utakmicu

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 29. januara (FENA) - Šef stručno štaba Fudbalskog kluba Sarajevo Husref Musemić, nakon današnje prijateljske utakmice protiv Qarabaga u kojoj je 'bordo' tim ostvario pobjedu rezultatom 2:0, kazao je da je zadovoljan igrom svojih igrača.

- Odigrali smo dobru utakmicu, dobro smo trčali, dobro smo stajali... Rezultat nije toliko bitan, on je samo plod naše dobre igre. Nama je danas nedostajalo pet igrača, četvorica su s reprezentacijom a Husejinović je povrijeđen. Posebno mi je drago što su svi danas imali pravi pristup. Zadovoljan sam, radit ćemo dalje i pokušati da budemo ovakvi kao što smo danas bili - rekao je Musemić.

Dodao je da ekipa koristi momenat kada može da odigra presing, što su danas dobro radili.

- Nekoliko puta smo oduzeli loptu Qarabagu, ulazili u šanse koje nismo realizirali, ali to nije toliko bitno. Ovdje igramo protiv kvalitetnih protivnika, imamo dobre uvjete za igru. Igrači su motivirani i žele da se dokažu - zaključio je Musemić, saopćeno je iz kluba.

(FENA) M. B.

Vezane vijesti

Istraga protiv Mancinija zbog mahanja zastavom Lazija sa štakorom

Sarajevo i Igman remizirali na Koševu

Preminuo legendarni njemački fudbaler Andreas Brehme

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu