Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Sport     | 24.01.2018. 11:28 |

Mijić i Terzić potpisali za Slobodu

FENA

TUZLA, 24. januara (FENA) – Nakon Perice Ivetića, Igora Markovića, Amera Rahmanovića i Edina Rustemovića tuzlanskoj Slobodi pristupila su još dva igrača. Ugovore s prvoligašem s Tušnja potpisala su Miloš Mijić (28) i Borislav Terzić (27), obojica iz Srbije.

Mijićeva posljednja destinacija bio je klub Radnik iz Surdulice, dok Terzić dolazi iz Javora Matisa iz Ivanjice, kluba koji trenira Vlado Jagodić, bivši šef stručnog štaba Slobode.

U tuzlanskom timu vjeruju da će Mijić biti kvalitetna zamjena u veznom redu za Amera Ordagića koji je otišao u Norvešku, dok će Terzić pokušati da se izbori za mjesto u ekipi na poziciji desnog bočnog igrača.

Inače, fudbaleri Slobode danas treba da otputuju za Sarajevo, a odatle za Antaliju gdje će nastaviti pripreme za drugi dio sezone u Premijer ligi BiH.

(FENA) F. F.

Vezane vijesti

Željezničar savladao GOŠK i osvojio tri važna boda u borbi za opstanak

Sloga savladala Zvijezdu 09 u prvom meču  29. kola Wwin lige BiH

Sedam golova u derbiju Zrinjskog i Sarajeva, bodovi ostali u Mostaru

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu