Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Bosna i Hercegovina     | 20.01.2018. 16:42 |

HDZ BiH Mostar: Izmjene Izbornog zakona su prijeko potrebne

FENA Saopćenje

MOSTAR, 20. siječnja (FENA) - Gradski odbor HDZ-a BiH Mostar održao je  redovitu sjednicu na kojoj je raspravljao o pripremama za 2018. godinu.

Kako je priopćeno iz tog odbora, razmatrane su tom prigodom stranačke aktivnosti, stanje oko procesa donošenja proračuna za Grad Mostar u 2018. godini i aktualna politička situacija u Mostaru s posebnim osvrtom na prijeko potrebno usvajanje izmjena Izbornog zakona BiH sukladno presudama Ustavnog suda BiH.

„Izmjene Izbornog zakona BiH su nam potrebne kako bismo konačno imali ustavan, demokratski i bez diskriminacije izbor vijećnika u Gradsko vijeće Grada Mostara“, navode iz Gradskog odbora HDZ-a.

Posebna pozornost je posvećena temi proračuna Grada Mostara za 2018. godinu. Na sjednici Federalne vlade usvojena je dopuna Zakona o proračunima u Federaciji BiH, a s tom izmjenom osigurava se kroz Zakon o proračunima tehnički način donošenja proračuna za Grad Mostar zbog specifične situacije. Sukladno navedeno, Gradski odbor smatra da se proračun za 2018. treba objaviti što žurnije kako bi se moglo nastaviti s započetim projektima infrastrukture, uređenja gradskih javnih površina i rješavanja komunalnih obveza.

Gradski odbor HDZ-a je razmotrio rad u proteklom razdoblju i planove stranačkih aktivnosti za 2018. godinu, s posebnim naglaskom na rad s temeljnim organizacija HDZ-a BiH na području Mostara.

Izvješće o radu i planove za 2018. godinu podnijeli su predsjednica GO Zajednice žena Mostar  Zdenka Leženić i predsjednik GO Mladeži Marko Zovko, stoji u priopćenju.

(FENA)
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 215

Vezane vijesti

Kreću radovi na križanju ulica kod bivšeg hotela 'Ero'

Mostarski gradonačelnik primio izaslanstvo Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskoga rata

Zamjenik ministra vanjskih poslova BiH Josip Brkić sudjelovao na prvom Mostar Security Forumu

Promo

MKF LIDER organizirao akciju pošumljavanja: Zajedno ka zelenijoj budućnosti

Vaše praznično putovanje može da počne uz m:tel roming tarifne opcije

Tri noći nevjerovatne muzičke magije: Banja Luka Fest i ove godine uz podršku kompanije m:tel