Bosna i Hercegovina     | 01.01.2018. 09:22 |

Mostarci uz domaće bendove na otvorenom dočekali Novu 2018. godinu

FENA Cvita Kusić

MOSTAR, 1. siječnja (FENA) - Nastupom domaćih bendova na šetnici u Ulici Nikole Šubića Zrinskoga, Mostar se pridružio drugim gradovima u BiH koji su Novu 2018. godinu dočekali na otvorenom prostoru.

 Mostarce i goste Grada na Neretvi zabavljali su mostarski bendovi "Mostar rock school blues band", "Zoster", "Mostar Sevdah Reunion", te grupa "Sinergija". Prije večernjeg programa na šetnici je organizirana i "Dječja Nova godina" koja je najmlađima od 12 do 14 sati donijela zanimljiv program. 

 Proslava dočeka Nove godine u Mostaru je započela 30. prosinca kada su u popodnevnim satima nastupili mladi bendovi "Tale Quale" i "Floridus", a u večernjim satima posjetitelje su zabavljali "Smooth Groove", "Blues Caravan" i "Malter Ego".

 Ovogodišnji doček organiziran je nakon deset godina pauze, a za ovu prigodu mostarska Gradska uprava iz proračuna je izdvojila 80.000 marka.

 Doček Nove godine u Mostaru osiguravali su mnogobrojni policijski djelatnici kako bi se manifestacija održala bez narušavanja javnog reda i mira i drugih incidenta.

(FENA) C. K.

Vezane vijesti

Kreću radovi na križanju ulica kod bivšeg hotela 'Ero'

Mostarski gradonačelnik primio izaslanstvo Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskoga rata

Zamjenik ministra vanjskih poslova BiH Josip Brkić sudjelovao na prvom Mostar Security Forumu

Promo

MKF LIDER organizirao akciju pošumljavanja: Zajedno ka zelenijoj budućnosti

Vaše praznično putovanje može da počne uz m:tel roming tarifne opcije

Tri noći nevjerovatne muzičke magije: Banja Luka Fest i ove godine uz podršku kompanije m:tel