Izbori 2024     | 20.09.2024. 07:56 |

Trivić: Sramota je da u 21. vijeku i dalje pričamo o problemu vodosnabdijevanja i asfaltu

FENA Saopćenje, Foto/ Narodni front

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

„Sramota je da u 21. vijeku mi i dalje pričamo o problemu vodosnabdijevanja i asfaltu, ali je, nažalost, to najčešća tema predizbornih skupova. Uvijek sam se pitala zašto se ti problemi već jednom ne riješe, jer su to osnovne ljudske potrebe, ali sam shvatila da su sve dosadašnje vlasti to koristile kao legalnu kupovinu glasova. Za 100 metara asfalta, traže toliko glasova, za kilometar vodovodne mreže ili novi rezervoar, toliko“, izjavila je Dijana Ješić, nosilac liste Narodni front – Jelena Trivić na predizbornom skupu koji je sinoć održan u banjalučkom naselju Kola.

Sadržaj dostupan isključivo pretplatnicima FENA servisa. Za više informacija o načinu i uslovima korištenja servisa kontaktirajte marketing@fena.ba.

(FENA) M. L.

Vezane vijesti

Informacije i uvjeti

Promo

Stanje inzulinske rezistencije, metaboličkog sindroma i dijabetes melitusa tip 2 često nastaje kao posljedica loših navika u ishrani

BBI - Upravljanja bankarskim potrebama direktno s pametnog telefona

m:SAT - godinu dana u pola cijene