Servisne informacije     | 05.09.2024. 13:33 |

U petak i subotu obustava saobraćaja u ulicama Braće Mulić i Bulevar Mimara Sinana

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 5. septembra (FENA) - Zbog izvođenja radova na postavljanju završnog sloja asfalta, u petak  će biti privremeno potpuno obustavljen saobraćaj u ulici Braće Mulić te u subotu u ulici Bulevar Mimara Sinana i to u periodu od 07.00 do 24.00 sata.

U petak će privremeno biti potpuno obustavljen saobraćaj u ulici Braće Mulić, od A transferzale do ulice Senada Poturka Senčija, od 07.00 do 24.00 sata.

Također će u subotu u ulici Bulevar Mimara Sinana, od raskrsnice sa ulicom Senada Poturka Senčija do raskrsnice sa ulicom Midhata Begića, biti privremeno obustavljen saobraćaj u periodu od 07.00 do 24.00 sati.

U petak i subotu će od 07.00 do 24.00 sati  autobuska linija 38 Dobrinja - Ilidža djelimično mijenjati trasu i od okretnice Dobrinja saobraćat će trasom linije 31e Vijećnica - Dobrinja do kružne raskrsnice ulica Želimira Vidovića Kelija, Olimpijska, Ante Babića i A transferzale, zatim A transferzalom, ulicom Braće Mulić do ulice Kurta Šorka a zatim ustaljenom trasom i istom trasom i iz suprotnog smijera.

Također će u subotu od 07.00 do 24.00 sati trolejbuske linije 103 Dobrinja - Trg Austrije, 107 Dobrinja - Jezero i 108 Otoka - Dobrinja djelimično  mijenjati trasu pa će od Dobrinje do kružne raskrsnice ulica Želimira Vidovića Kelija i Senada Poturka Senčija koristiti trasu autobuske linije 31e Vijećnica - Dobrinja a dalje ustaljenom trasom i tako u povratku, saopćeno je iz GRAS-a.

(FENA) D. V.

Vezane vijesti

Autobuska linija Otoka - Boljakov Potok će saobraćati skraćeno od 5. do 8.septembra

Zbog nezgode obustavljen tramvajski saobraćaj na relaciji Skenderija-Baščaršija-Higijenski zavod

Obustava saobraćaja u vrijeme Sarajevo Film Festivala, tramvajski i trolejbuski prijevoz besplatni

Promo

Galaxy Z Fold6 i Z Flip6 u m:tel ponudi

Inovativna metoda u oblasti urologije: ASA Bolnica donosi revolucionaran pristup u ranom otkrivanju raka prostate

Šeruj, strimuj i surfuj uz duple gigabajte u m:tel Pretplata tarifama