Ekonomija     | 13.08.2024. 09:43 |

M:tel: Uživajte u vožnji bez zastoja uz TAG uređaj iz m:tel ponude

FENA Promotivni tekst, Foto/ m:tel

MOSTAR, 13. kolovoza (FENA) - Kupite TAG uređaj za elektronsku naplatu (ENP) u m:telu-u i vozite bez zastoja u Srbiji, Sjevernoj Makedoniji i Crnoj Gori, pozivaju iz m:tel-a.

 

 

Platite putarinu elektronskim putem i omogućite sebi komforno putovanje, brz i efikasan prolaz bez stajanja za putovanja kroz Srbiju, Sjevernu Makedoniju i Crnu Goru, ističu.

Osigurate li sebi TAG uređaj već danas, odlaskom u najbliže m:tel prodajno mjesto širom BiH ili online putem sajta www.mtel.ba, smanjit ćete vrijeme čekanja, zaboraviti na gužve i stres, tvrde.

Nakon kupovine TAG uređaja skenirajte QR kod s dokumenta koji ste dobili prilikom kupovine ili posjetite stranicu za registraciju. Unesite svoje podatke, registrujte platnu karticu i vaš TAG će biti spreman za korišćenje, objašnjavaju iz m:tel-a.

TAG uređaj mogu da kupe svi koji posjeduju vozila B kategorije, bez obzira jesu li m:tel korisnici ili ne. Cijena TAG uređaja iznosi 39 KM, a plaćanje je moguće i na rate do 24 mjeseca. Kupovinom ovog uređaja u m:tel-u, ostvarujete i popust od 6 posto na putarinu u Srbiji.

Uz TAG uređaj vaše naredno putovanje bit će brže, efikasnije, sigurnije i pouzdanije", poručuju iz m:tel-a.

 

 

(FENA) M. K.

Vezane vijesti

Galaxy Z Fold6 i Z Flip6 u m:tel ponudi

M:tel: Uz Pretplata tarife dobijate i do tri puta više neta

M:tel: Upotpunite ljeto novim telefonom iz m:tel webshop ponude

Promo

Galaxy Z Fold6 i Z Flip6 u m:tel ponudi

Inovativna metoda u oblasti urologije: ASA Bolnica donosi revolucionaran pristup u ranom otkrivanju raka prostate

Šeruj, strimuj i surfuj uz duple gigabajte u m:tel Pretplata tarifama