Bosna i Hercegovina     | 06.05.2024. 11:22 |

Lukavac Cement slavi 50. rođendan

FENA Saopćenje, Foto/ Lukavac Cement

SARAJEVO, 6. maja (FENA) - Kompanija Lukavac Cement proslavit će svoj 50. rođendan 6. juna 2024. koncertom na kojem će nastupiti popularni muzički sastavi - Dubioza Kolektiv i Divanhana.

Direktor prodaje i marektinga Lukavac Cementa Nihad Begić izjavio je da im je izuzetno zadovoljstvo da će 50 godina Lukavac Cementa proslaviti zajedno u njihovom gradu Lukavcu.

- Naš rođendanski poklon za sve generacije je koncert popularnih i sjajnih bh. bendova Dubioza Kolektiv i Divahana, koji su sinonim za kvalitetnu muziku i nevjerovatnu energiju na sceni. Sigurni smo da će ovo biti nezaboravan doživljaj za sve posjetioce i ljubitelje dobre muzike i zabave. Očekujemo i brojne goste, naše vjerne kupce i partnere iz cijele BiH. Želja nam je da ovako važan jubilej obilježimo u velikom stilu, te da i na ovaj način damo doprinos kulturnom životu našeg grada - istakao je Begić.

Navodi da je Dubioza Kolektiv poznat po svojim energičnim nastupima koji nikog ne ostavljaju ravnodušnim, dok će Divanhana svojim tradicionalnim zvucima dodati posebnu čar tom događaju.

- Svi su srdačno pozvani da učestvuju u našoj proslavi zlatnog jubileja i da uživamo u nezaboravnoj noći vrhunske muzike, plesa i zabave. Već 50 godina Lukavac Cement je primjer kvaliteta i pouzdanosti, a sada želimo da naš uspjeh proslavimo s našim zaposlenicima, partnerima i širom zajednicom. Zahvaljujemo svima na velikoj podršci koja nam je omogućila da budemo najbolji u onome što radimo. Nastavljamo zajedno graditi bolju budućnost - dodao je Begić, saopćeno je iz Lukavac Cementa.

(FENA) E. F.

Vezane vijesti

Lukavac Cement 50. rođendan dočekuje pod okriljem mađarske Talentis Grupe

Lukavac Cement obilježava 50 godina uspješnog poslovanja

Panel diskusiju o upotrebi alternativnih goriva i mogućnostima njihove proizvodnje u BiH

Promo

ASA Banka predstavlja stambeni kredit uz fleksibilnu otplatu: Ratu skroji kako ti stoji!

M:tel: Svjetski dan telekomunikacija i informacijsko društva - Digitalne inovacije za održivi razvoj

MTEL: Panel-diskusija u okviru kampanje 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu' u Tuzli