Ekonomija     | 04.05.2023. 09:32 |

M:tel: Gledaj sve bilo gdje uz m:SAT

FENA Promotivni tekst, Foto/ m:tel

MOSTAR, 4. svibnja (FENA) - U M:tel-ovoj novoj ponudi je 50 posto popusta na pretplatu šest mjeseci, gratis drugi TV priključak na Plus i Max pakete, a montaža i oprema koštaju samo 0,99 KM.

 

Za sve vas koji se spremate da proljeće i ljeto provedete u svom omiljenom okruženju na bilo kom mjestu u BiH, m-tel nudi savršeno rješenje za dodatnu zabavu koju zovemo m:SAT, poručuju iz kompanije m:tel.

Ono što za početak treba da se zna je to, da je m:SAT satelitska televizija dostupna svima, bez obzira na lokaciju. Uz m:SAT dobijate najbolje TV sadržaje, kanale s vrhunskim sportskim događajima, aktuelnim serijama i zabavom za cijelu porodicu. Pored toga korisnici se mogu osigurati i s internetom i telefonijom. Na njima je samo da odaberu paket koji najviše odgovara njihovim potrebama, a m:SAT monteri u najbržem mogućem roku donose i montiraju opremu po simboličnoj cijeni od 0,99 KM, navode iz m:tel-a.

Pored toga u najnovijoj ponudi koja traje do kraja lipnja  2023. godine očekuje se i popust od 50 posto na cijenu pretplate za prvih 6 mjeseci, te gratis drugi TV priključak ukoliko se odaberu Plus ili Max paketi.

Za sve detalje o dostupnim m:SAT paketima građanima je na raspolaganju mtel.ba/mSAT, a ukoliko su neodlučni, trebaju savjet ili brzu isporuku m:SAT opreme, pozovite 0800 50 905, navode iz kompanije.

 

(FENA) M. K.

Vezane vijesti

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

Kampanja 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

Siguran NET - vaš štit protiv virusa

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'