Ekonomija     | 24.04.2023. 14:19 |

Prva Autodesk konferencija u Mostaru

FENA Promotivni tekst, Foto/ Intera TP

MOSTAR, 24. travnja (FENA) – Autodesk je vodeći svjetski softver za sve one koji svoje ideje žele provesti u gotov projekt. Milijuni inženjera, projektanata, dizajnera, graditelja, konstruktora i 3D umjetnika diljem svijeta svakodnevno koriste prednosti Autodesk softvera i njihovo zadovoljstvo teško je izraziti do kraja, bilo da ga mjerimo novcem ili zadovoljstvom korisnika.

Ukoliko želite dublje ući u svijet Autodeska, a do sada niste otkrili sve njegove značajke i prednosti, ukoliko ste već odavno svoje djelovanje i rad harmonizirali sa Autodesk softverom, ali želite doznati kolike su još neotkrivene njegove mogućnosti, koje vam mogu pomoći još više u budućnosti, onda će vas svakako obradovati informacija kako se u Mostaru 24. 5. ove godine događa ADFT konferencija, odnosno punim imenom Autodesk: Designing Future Together, priopćeno je iz Tehnološkog parka INTERA.

Bit će to događaj koji će svim zainteresiranima, a pogotovo stručnom auditoriju, još jednom predstaviti Autodesk, softver bez kojeg je danas nemoguće zamisliti proces planiranja i projektiranja u svim inženjerskim sektorima, jer Autodesk, posebno prilagođen svakoj branši inženjerstva, pojednostavljuje cijeli proces, od projektiranja do izvođenja, dajući optimalnu potporu svakoj zamisli, štedeći pritom korisniku dragocjeno vrijeme i resurse.

Na ADFT konferenciji u srijedu 24. 5. ove godine okupljaju se najeminentnije stručnjaci, korisnici i poznavatelji Autodeska, iz Češke, Hrvatske, Srbije, Španjolske i Bosne i Hercegovine, a koji će prenijeti najnovija iskustva u korištenju softvera te omogućiti praćenje najmodernijih tokova i trendova u inženjerstvu, arhitekturi, građevinarstvu, kao i razmjenu iskustva i ideja, te uspostavu novih kontakata s eminentnim gostima i govornicima.

Konferenciji će prisustvovati i predstavnici same kompanije Autodesk, tako da će sudionici imati sve informacije iz samog centra zbivanja, iz prve ruke.

INOVA Geoinformatics Group, regionalni lider u razvoju i implementaciji CAD/GIS rješenja i partner vodećih svjetskih kompanija s područja inženjerstva, INOVA Geoinformatics Group, regionalni lider u razvoju i implementaciji CAD/GIS rješenja i partner vodećih svjetskih kompanija s područja inženjerstva, jedan od malobrojnih Autodesk Product Specific Reseller u Europi kao i dugogodišnji reseller Autodesk proizvoda za naše područje, poziva vas da već danas prijavite svoje sudjelovanje na ADFT konferenciji.

Konferencija Autodesk: Designing Future Together održat će se u prostorijama Tehnološkog parka INTERA u Mostaru, partnera i suorganizatora konferencije, a uz nas su ovaj put i Alfa Therm i Team CAD.

Ne propustite priliku obogatiti svoje znanje, razmijeniti vrijedna iskustva i steći nove spoznaje o beskrajnim mogućnostima Autodeska – jedino mjesto na kojem morate biti u srijedu, 24. 5. je ADFT konferencija, u dvorani Europa INTERA Tehnološkog Parka u Mostaru.

Prijaviti se možete na sljedećem linku, a dodatne informacije dobiti na autodesk@geoinova.com.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

S digitalnim nomadima iz Hrvatske zakoračite u svijet web developmenta

Studentsko natjecanje mladih konstruktora u INTERA TP-u

Promo

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!