Ekonomija     | 14.03.2023. 14:59 |

Hrskave 'Kent' napolitanke sa originalnom i prvoklasnom recepturom

FENA Promotivni tekst, Foto/ AS Holding

SARAJEVO, 14. marta (FENA) - Kent napolitanke plod su dugogodišnjeg iskustva i tradicije u proizvodnji vafel proizvoda tešanjske kompanije AS. Danas su prepoznate kao brend u usponu i jedan su od najpoznatijih AS-ovih proizvoda. Ulaganjem u novu opremu, ova kompanija je omogućila proizvodnju Kent napolitanki kontinuirane i vrhunske kvalitete. 

Pored domaćih polica, Kent napolitanke pune police trgovina i u Njemačkoj, Švedskoj, Austriji, Hrvatskoj, Americi i Australiji. Uskoro će biti i na tržištu Crne Gore. Riječ je o kontinuiranim narudžbama zbog potvrde potražnje za ovim bh. proizvodom. Investicija u opremu, unaprijedila je kvalitet, a samim tim i zadovoljstvo potrošača i kupaca.   

- Kupovinom nove opreme za napolitanke, koju smo realizovali prije nekoliko mjeseci, na tržište izlazimo sa novom recepturom napolitanki koja dolazi u tri okusa: lješnjak i mlijeko, kremni namaz Maza i kombinacija čokolada i kakao. Vrhunska oprema omogućila je da se čitav proces odvija precizno, automatizovano i digitalno upravljano. Uposlenici na liniji sada rade na superviziji procesa proizvodnje i kontroli kvalitete. U toku jednog sata nova oprema napravi 350 kilograma napolitanke, a rad u dvije smjene osigurava da u toku jednog dana iz naše fabrike izađe po pet tona proizvoda spremnog za police bh. i regionalnih trgovina  – ističe Amira Ćeman, brend menadžer kompanije AS.

Nove Kent napolitanke odlikuju hrskavi vafel listovi i bogato punjenje koje zadovoljava čula i onih najvećih sladokusaca. Novitet u ovoj kategoriji su Maza napolitanke koje predstavljaju idealnu ekstenziju i nastavak „priče“ najpoznatijeg bh. kremnog namaza Maza. AS napolitanke možete naći na policama svih trgovina, a prve povratne reakcije potrošača dokazuju da je riječ o brendu koji će biti obavezan izbor deserta prilikom svake kupovine, saopćeno je iz AS Holdinga.

 

(FENA) D. V.

Vezane vijesti

Promo

M:tel pretplata tarife sada imaju tri puta više neta

M:tel uvećao dobit u 2023. za više od 250 milijuna KM

Pobjednici m:tel App natjecanja putuju na Regionalni izazov u Beogradu