Ekonomija     | 25.01.2023. 11:48 |

M:tel: Obradujte nekog NET poklonom

FENA Saopćenje, Foto/ m:tel

BANJALUKA, 25. siječnja (FENA) - Kompanija m:tel nudi opciju Pokloni NET, u okviru koje korisnici mogu poslati 5 GB mobilnog interneta drugom m:tel korisniku.

 

Opcija Pokloni NET važi i za prepaid i za postpaid, kao i Kombinuj korisnike, bilo da ste onaj koji poklanja ili prima ovaj poklon. Za iznos od 10 maraka, onaj kome je upućen poklon dobit će 5 GB brzog mobilnog interneta koji se može koristiti u roku od 15 dana u m:tel mreži i u romingu u regionu Zapadnog Balkana, ističu iz kompanije.

Kupovinu tarifne opcije Pokloni NET mogu se izvrtšiti izvršite putem 'Moj meni' opcije, pozivom koda *100#.

Mogućnost kupovine ove tarifne opcije za m:tel prepaid korisnike je neograničena, a postpaid korisnici u toku jednog obračunskog razdoblja to mogu učiniti do četiri puta. Tarifa Kombinuj: S junior nije uključena u ovu mogućnost, odnosno nema mogućnost kupovine niti primanja poklona u okviru tarifne opcije Pokloni NET, navode iz kompanije.

Više informacija o tarifnoj opciji Pokloni NET mogu se potražiti u najbližem m:tel prodajnom mjestu, besplatnim pozivom na 0800 50 000 za postpaid korisnike, odnosno na 066 10 10 10 za prepaid korisnike.

 

 

(FENA) M. K.

Vezane vijesti

M:tel pokrenuo kampanju za podizanje svijesti o bezbjednosti u online prostoru

Gledaj i navijaj uz m:SAT

Honor X6A, Realme C51 i Xiaomi Redmi Note 13 Pro - iz nove m:tel ponude

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom