Ekonomija     | 24.01.2023. 14:42 |

Croatia Airlines, Obzor putovanja i Aerodrom Sarajevo predstavili letove koji će spajati BiH sa Evropom

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 24. januara (FENA) - Hrvatski nacionalni avioprijevoznik Croatia Airlines, Obzor putovanja i Međunarodni aerodrom Sarajevo danas su u Sarajevu predstavili letove koji će u narednom periodu spajati Bosnu i Hercegovinu s Evropom i ostatkom svijeta te tako svim građanima, ali i kompanijama osigurati još jednostavniji i brži dolazak do željene destinacije u Evropi i svijetu.

Svakodnevnim letovima u 6.30 sati ujutro te 16.10 sati poslijepodne, na izravnoj liniji Sarajevo – Zagreb, Croatia Airlines povezuje putnike sa cijelom Evropom, a u suradnji sa Star Alliance partnerima i s ostatkom svijeta.

Kako je istaknuto na predstavljanju u sljedećim danima putnicima koji za svog partnera odaberu Croatia Airlines na raspolaganju je i 30 posto popusta za sve letove Croatia Airlinesa.

Navedeno je moguće ostvariti primjenom promo koda SARAJEVO30, a kod kupnje karata putem web stranice  www.croatiaairlines.hr i aplikacije Croatia Airlinesa u periodu od 10. do 16. februara 2023. godine te na putovanja do 4. juna, no isključujući kratak period od 6. do 16. aprila 2023. godine.

(FENA) E. F.

Vezane vijesti

Županijski sud zabranio štrajk u Croatia Airlinesu

U srijedu nema štrajka u Croatia Airlinesu, sud ga privremeno zabranio

Croatia Airlines sljedeći tjedan u štrajku

Promo

United Grupa nastavila snažan rast u 2023.

M:tel: Nova Galaxy S23 serija nastavlja tradiciju najboljih telefona

Predstavljanje Zbornika radova s naučne konferencije o umjetnoj inteligenciji