Sport     | 14.01.2023. 15:15 |

Otvoren Međunarodni rukometni turnir 'Klas WHC 2023.' u Mostaru

FENA Saopćenje, Foto/ Klas WHC

MOSTAR, 14. siječnja (FENA) - Drugi tradicionalni međunarodni turnir "Klas Winter Handball Cup 2023.", u organizaciji Škole rukometa Zrinjski i Sveučilišnog Rukometnog Kluba Zrinjski, otvoren je u subotu u Mostaru.

U sportskoj dvorani na Bijelom brijegu službeni dio turnira otvorio je gradonačelnik Mario Kordić.

"Dobro došli u Mostar, grad sporta. Kao Gradonačelnik dajem punu podršku ovom hvale vrijednom projektu i vidimo se dogodine", kazao je Kordić.

Na turniru sudjeluju osam klubova iz BiH, te klubovi iz susjedne Hrvatske i Crne Gore, priopćili su organizatori.

"Hvala svima koji su došli i podržali ovu našu organizaciju, nadamo se da će ovaj turnir prerasti u najmasovniji rukometni turnir u regiji u skorije vrijeme", kazao je predsjednik Organizacijskog odbora Andrej Bošnjak.

Na turniru sudjeluju RK Partizan 1949 Tivat - Crna Gora, RK Metković Mehanika - Hrvatska, RK Leotar Tebinje, RK Hercegovina Nevesinje, RA Neum, RK Međugorje, RK Izviđač Ljubuški, RK Konjuh Živinice, RK Krivaja Zavidovići, RK Maglaj i domaćin ŠR Zrinjski.

Utakmice se igraju u tri sportske dvorane u Mostaru, a ukupno sudjeluje 450 mladih rukometaša. Turnir se odigrava u tri dobne kategorije, 12, 14 i 16 godina u 54 utakmice.

Voditelj natjecanja je Dražena Melo, na turniru sudi 12 domaćih sudaca, a glavni pokrovitelj turnira je Klas d.d Sarajevo.

(FENA) N. M.

Vezane vijesti

Balša Čejović potpisao za RK Sloboda

Jajce ovoga tjedna rukometni centar BiH

Rukomet - Tatjana Praštalo i Vesna Balvan sude na Evropskom prvenstvu

Promo

Uz mtel Siguran NET budite bezbjedni gdje god da surfujete

Počinje nova sezona Addiko SME akademije, partner projekta i ove godine EBRD

Nevjerovatan uspjeh uz EURO 2024: Korisnici Telemacha pratili statistiku utakmica putem EON Sport Mode Widgeta čak 4,6 puta više nego ranije