Magazin     | 03.01.2023. 13:29 |

Posljednji ispraćaj Massima Savića

FENA Internet, Foto/ Hina

ZADAR, 3. siječnja (FENA) - Na Gradskom zadarskom groblju održan je posljednji ispraćaj hrvatskog glazbenika Massima Savića, od kojeg su se oprostili članovi obitelji, stotine prijatelja, suradnika i štovatelja.

Među prvima je stigla Marina Tomašević, bili su tu i Gibonni, Vjekoslava, Tonči i Ivan Huljić, Giuliano, Neno Belan i Đani Maršan, a svirala je Mozartova skladba "Rekvijem", prenose hrvatski mediji.

"Svak će ga pamtiti po svome. Kad čovjek ode, kod svakog koji ga voli i koji ga se sjeća ostavlja jednu kredencu uspomene. Neke stvari i ne želiš dijeliti s javnosti, ali ono što se možemo složiti da je bio jedna posebna i dostojanstvena figura. Uvijek ostaje taj glas. I to će ostati specifično", izjavio je Tonči za 24 sata. 

Massimo Savić preminuo je u 61. godini nakon kratke i teške bolesti.

- Naš tata, suprug, ponos i ljubav, Massimo Savić, napustio nas je nakon kratke, ali herojske borbe. Iako je otišao s ovoga svijeta, u našim će dušama živjeti vječno; nasmijan, topao, snažan, pun ljubavi i satkan od umjetnosti. Zauvijek ćemo biti tvoje cure. Eni i Mirna - objavile su tada Massimove supruga i kći.

(FENA) N. M.

Vezane vijesti

Brkić nazočio pogrebu pape emeritusa Benedikta XVI

Umro pjevač Massimo Savić

Velika Britanija i svijet rekli su posljednje zbogom kraljici Elizabeti II

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana