Ekonomija     | 14.12.2022. 15:05 |

M:tel isplatio 40 milijuna maraka dividende

FENA Saopćenje, Foto/ M:TEL

MOSTAR, 14. prosinca (FENA) - Usprkos činjenici da je stanje na financijskom tržištu u cijelom svijetu loše, kompanija m:tel je do prosinca ove godine isplatila 37 milijuna maraka dividende svojim dioničarima, a očekuje se da će do 1. siječnja 2023. biti isplaćeno ukupno 40 milijuna maraka.

Pored malih dioničara i građana, m:tel je dividendu isplatio i fondovima Republike Srpske kao svojim dioničarima, što svakako ima pozitivan utjecaj na poboljšanje životnog standarda građana, odnosno što se ulaže u ekonomiju Republike Srpske. Također, dividenda je isplaćena osnivaču Telekomu Srbija, priopćeno je iz m:tela.

"M:tel ove godine ima rekordan broj korisnika i cijenu dionica, ali je bilo nevjerojatno zahtjevno da se uz proces investiranja istovremeno isplate ovoliko visoke dividende. Jako sam ponosna što smo uspeli u tome", izjavila je generalna direktorica kompanije m:tel Jelena Trivan.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Završene 14. Sportske igre mladih BiH: Najbolji putuju u Split na regionalno natjecanje

Naručite među prvima u m:tel-u: Galaxy Z Fold6 i Galaxy Z Flip6

M:tel donosi bezbrižnu komunikaciju i na putovanju

Promo

Uz mtel Siguran NET budite bezbjedni gdje god da surfujete

Počinje nova sezona Addiko SME akademije, partner projekta i ove godine EBRD

Nevjerovatan uspjeh uz EURO 2024: Korisnici Telemacha pratili statistiku utakmica putem EON Sport Mode Widgeta čak 4,6 puta više nego ranije