Magazin     | Sun, 04.12.2022. 09:25 |

U Širokom Brijegu sajam rukotvorina 'Vrijedne ruke'

FENA Filip Kožul, FOTO FENA

ŠIROKI BRIJEG, 4. prosinca (FENA) -  U dvorani Prve osnovne škole u Širokom Brijegu održan je prvi sajam  rukotvorina "Vrijedne ruke".

 

 

Posjetitelji su mogli vidjeti kreativne rukotvorine 26 izlagača iz Širokoga Brijega, a organizatorice ovog događaja su Martina Lovrić, Ana Kvesić i Irena Soldo.

Martina Lovrić izrazila je zadovoljstvo ovim vrijednim događajem za kojeg se nada da će postati lijepa tradicija u godinama koje slijede.

- U ponudi su razni pleteni proizvodi, božićni ukrasi, proizvodi od drveta i stakla, eko kozmetika, prirodne svijeće, a isto tako imamo i štandove s kuhanim vinom, toplom čokoladom, štand s domaćim kolačima i mnogo toga. Nadam se da će ovdje biti jedna ugodna atmosfera za izlagače i posjetitelj - poručila je Lovrić.

Naglasila je da im je ovo prvi takav sajam i da je reakcija ljudi pozitivna.

- Nadam se da će ovo biti jedna lijepa tradicija. Ovaj sajam je prodajnog i humanitarnog karaktera. Izlagači sudjeluju humanitarno na način da novac od zakupa štandova ide u humanitarne svrhe, a isto tako izlagači doniraju jedan svoj proizvod koji ide u nagradnu tombolu te i taj novac ide u humanitarne svrhe - navela je Lovrić.

Sajam se odražava i danas u Širokom Brijegu.

(FENA) M. K.

Vezane vijesti

Članovi udruženja 'Ad Modum Bosnensis' izložili svoje rukotvorine

Otvoren tradicionalni sajam rukotvorina 'Zlatne ruke Livnjaka'

Izložba rukotvorina Jasmina Smajića na Konjičkom kulturnom ljetu

Promo