Regija     | 19.11.2022. 15:28 |

Drogu skrivala i u bankovnom sefu

FENA Saopćenje

ZAGREB, 19. studenoga (FENA) - Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakinjom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela "Neovlaštena proizvodnja i promet drogama", priopćili su u subotu iz te policijske uprave na svojoj internetskoj stranici.

 

Sumnja se kako je na zasad neutvrđen način, a radi daljnje preprodaje nabavljala veće količine kokaina, amfetamina i marihuane koje je potom skrivala i prepakiravala u stanu na području Novog Zagreba te drogu prevozila u osobnom automobilu marke Ford Fiesta zagrebačkih registarskih oznaka da bi potom drogu preprodavala.
 
Naime, zagrebački policajci su u srijedu, 16. studenoga oko 11.55 sati u Ulici Svetog Mateja u Zagrebu uočili osumnjičenu 27-godišnjakinju koja im je tijekom daljnjeg postupanja policijskih službenika predala oko 0,55 grama marihuane pakirane u jedan plastični paketić.
 
Tog su istog dana policijski službenici obavili pretragu osobnog automobila Ford Fiesta u vlasništvu osumnjičene te su pronašli ukupno 5,2 grama kokaina pakiranog u devet plastičnih paketića i 5,8 grama amfetamina pakiranog u jedan plastični paketić.
 
Nakon pretrage osobnog automobila, policijski službenici obavili su i pretragu stana na području Novog Zagreba i pronašli ukupno 1,3 grama marihuane, 0,8 grama kokaina pakiranog u vakumirani plastični paketić, 68,4 grama amfetamina pakiranog u tri vakumirana plastična paketa kao i jedan uređaj za vakumiranje te 74 plastičnih vrećica za vakumiranje.
 
Nadalje, u četvrtak 17. studenoga, policijski službenici su sumnjajući da to nisu sva mjesta gdje skriva drogu, obavili i pretragu bankovnog sefa. Njihova sumnja potvrđena je s obzirom na to da je u sefu pronađeno 58 grama kokaina koji je bio pakiran u četiri paketa kao i novčani iznos od 87.400 eura za koji se sumnja da je pribavljen od preprodaje droge.
 
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su osumnjičenu 27-godišnjakinju predali pritvorskom nadzorniku i kaznenu prijavu su podnijeli Općinskom državnom odvjetništvu u Novom Zagrebu.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Zagreb: Radnici Čistoće prekidaju štrajk

Potres kod Zagreba od 2.9 po Richteru

Dvije Ukrajinke i Armenac preprodali lažnu zlatnu polugu "vrijednu" 5430 eura

Promo

BH Telecom pravi filmove o historiji Bosne i Hercegovine

Phone 13, iPhone 14 i 14 Plus po sniženim cijenama u m:tel ponudi

U jeku otpuštanja na globalnom nivou domaća IT kompanija zapošljava više od 30 ljudi