Bosna i Hercegovina     | 03.11.2022. 08:10 |

Numić: Pro.PR konferencija važna za uključivanje bh. struke u nove trendove

FENA Muhamed Hadžibegić, Foto:

SARAJEVO, 3. novembra (FENA) - Direktor Direkcije za marketing i razvoj brendova AS Holdinga Ethem Numić izjavio je Feni da je regionalna i internacionalna Pro.PR konferencija, koja počinje danas u Sarajevu, važna za uključivanje bh. struke u nove trendove iz te oblasti.

- Ovaj događaj će okupiti najbolje PR stručnjake iz regije koji će sa nama podijeliti svoja iskustva i znanje - istakao je Numić.

Dodao je da je upravo to ono što treba Bosni i Hercegovini - ravnopravno otvaranje prema zemljama okruženja i Evrope, jer smo za to i sposobni.

Numić je pojasnio da se njegova prezentacija na konferenciji fokusira na razvoj kroz inovacije, sa posebnim akcentom na višekanalnu komunikaciju.

- Inovacijama, razvojem i komunikacijom diktiramo trendove, transformišemo druge, a oni nas, u pozitivnom smislu - naveo je Numić.

Po njegovom mišljenju, u BiH nedostaje stručnosti kod poslovnog komuniciranja, te je izrazio nadu da će se poslovno komunicanje transformisati u jednostavnije i efikasnije komuniciranje.

Pro.PR konferencija traje do 5. novembra i bit će prilika da stručnjaci iz komunikacijske industrije razmjene znanja s naglaskom na područje odnosa s javnošću.

(FENA) D. V.

Vezane vijesti

Salkić: Na PRO.PR konferenciji razgovarati o dešavanjima u struci u zadnjih desetak godina (VIDEO)

Sarajevo domaćin 19. međunarodne PRO.PR konferencije

Promo

ASA Banka predstavlja stambeni kredit uz fleksibilnu otplatu: Ratu skroji kako ti stoji!

M:tel: Svjetski dan telekomunikacija i informacijsko društva - Digitalne inovacije za održivi razvoj

MTEL: Panel-diskusija u okviru kampanje 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu' u Tuzli