Ekonomija     | 26.09.2022. 14:07 |

Svjetski poznati stručnjak iz područja product developmenta dolazi u Code Hub Mostar

FENA Saopćenje, Foto/ Plakat

MOSTAR, 26. rujna (FENA) - Tehnološki par "Intera" organizira "Code on Vol32: Product development and qrowth" koji će se održati 3. listopada s početkom u 19 sati. 

Ovaj put u Code Hub Mostar stiže Ali Jamal koji zajedno sa svojom širokom mrežom vrhunskih stručnjaka iz različitih industrija pomaže osnivačima da svoja poduzeća podignu na višu razinu. Sudionici Code On Meetupa imat će priliku čuti neke korisne savjete za rast i razvoj poslovnih ideja i poduzeća.

Ali Jamal stručnjak je s višegodišnjim iskustvom na različitim pozicijama proizvoda i rasta u poduzećima Zynga, RockYou, Agoda, Rappi i PayClip. Osnivač je poduzeća First Check Ventures koje se fokusira na investicije u ranoj fazi i rastuća startup poduzeća, a surađuje s klijentima širom svijeta. Formalno obrazovanje je završio na Standford Univerzitetu, priopćeno iz Tehnološkog parka "Intera".

Ovaj meetup Tehnološki park "Intera" organizira uz podršku Švicarskog poduzetničkog programa, a sudjelovanje i ovaj put besplatno. Svi zainteresirani se mogu prijaviti na linku, a broj sudionika je ograničen.

 

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

TP 'Intera' Mostar: Radionica o digitalizaciji procesa u MSP

Mostar i ove godine domaćin konferencije Connecto

Poznati detalji programa trećeg izdanja Cross Border Coworking Conference

Promo

Dobit m:tel-a u prvom kvartalu veća za 2,5 miliona KM

MKF LIDER organizirao akciju pošumljavanja: Zajedno ka zelenijoj budućnosti

Vaše praznično putovanje može da počne uz m:tel roming tarifne opcije