Bosna i Hercegovina     | 21.09.2022. 09:12 |

Potpisan sporazum o suradnji između KBC-a Split i Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru

FENA Saopćenje, Foto/ PR

SPLIT, 21. rujna (FENA) - Sporazum o suradnji između Kliničkog bolničkog centra (KBC) Split i Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru potpisan je u utorak u Splitu.

Sporazum su potpisali ravnatelj KBC-a Split prof.dr. sc. Julije Meštrović i dekan Medicinskog fakulteta Mostar prof.dr. sc. Ivan Ćavar, a potpisivanju je bio nazočan i prof. dr. sc. Antonio Sesar, prodekan za poslovanje i razvoj Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru, navodi se u priopćenju.

Sporazumom je regulirana međusobna razmjena studenata medicine i obavljanje stručne prakse, edukacija nastavnog osoblja, suradnja u znanstveno-istraživačkim projektima i organizacija znanstvenih i stručnih skupova.

Potpisivanje sporazuma je nastavak dugogodišnje suradnje ovih dviju ustanova, kojom je potvrđen status KBC Split kao nastavne baze Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru.

Ovo je još jedan u nizu sporazuma o suradnji koje je tijekom ove godine sklopio Medicinski fakultet Sveučilišta u Mostaru s najznačajnijim zdravstvenim i obrazovnim ustanovama u regiji, a koji ih potvrđuju i pozicioniraju kao vodeći fakultet medicine u Bosni i Hercegovini.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

'InfoMed 2024': Razvoj bolničkih informatičkih sustava nudi mnoga rješenja

Potpisan ugovor o stomatološkim uslugama za djecu s teškoćama u razvoju (VIDEO)

Projekt 'Priče iza bolesti' mostarskih studenata medicine

Promo

EON paketi prvih šest mjeseci po jedna KM

M:tel: Srednjoškolci iz BiH, pokažite svoj talent i prijavite sa na m:tel App natjecanje!

Hugo Faustino, digitalni strateg za Netflix i Nike, na 12. Brending konferenciji