Ekonomija     | 20.09.2022. 13:54 |

Tvrtka Coral u Mostaru predstavlja "Gospodarsku prezentaciju BiH na tržištu EU“

FENA Saopćenje, Foto/ Tvrtka Coral

MOSTAR, 20. rujna (FENA) – Gospodarska komora Federacije BiH organizira "Gospodarsku prezentaciju BiH na tržištu EU" tvrtke Coral u cilju promidžbe gospodarstva i tvrtki u publikaciji "Bosnien und Herzegowina Extra 2022/23" za njemačko govorno područje – Austrija, Švicarska i Njemačka, što predstavlja područje više od 100 milijuna stanovnika.

Prezentacija će se održati u Intera Tehnološkom parku u Mostaru u utorak, 27. rujna s početkom u 10 sati, a izjave za medije predviđene su u 11 sati, najavljeno je iz Gospodarske komore FBiH.

Temeljni ciljevi navedene poslovne publikacije su funkcionalno povezivanje poslovnih subjekata i tvrtki na relaciji Bosna i Hercegovina – zemlje njemačkog govornog područja i obratno, radi veće protočnosti podataka i informacija i proširivanja komunikacije na svim razinama.

Također, jedan od ciljeva je uspostavljanje poslovnih veza i odnosa između BiH i stranih gospodarstvenika i gospodarstva općenito, kao i uspostavljanje informacijskog sustava koji bi olakšao i ubrzao komunikaciju i u velikoj mjeri olakšao potencijalnim ulagačima da dođu do svih potrebnih informacija na jednome mjestu.

(FENA) C. K.

Vezane vijesti

Konferencija 'Potencijal maslinarstva kao razvojne poljoprivredne djelatnosti' sutra u Mostaru

BiH kao država partner nagrađena zlatnim priznanjem na Međunarodnom sajmu gospodarstva Viroexpo

U Mostaru održano stručno predavanje o rastu cijena građevinskog materijala

Promo

Novi ciklus Škole plivanja na Olimpijskom od 15. maja

m:tel Siguran NET - zaštita na mobilnom i kućnom internetu

Аlkaloid - Rezultati rada za period januar-marta 2024. godine