Stranačke aktivnosti     | 08.09.2022. 21:07 |

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 79

Saopćenje za javnost SDS-a

FENA Saopćenje

Stvarno je smiješno i tragikomično da Denis Štulić SNSD - ov potrčko i poslušnik, kojeg su postavili za potpredsjednika NS RS, pokušava minimizirati i devalvirati opravdanu kritiku Mirka Šarovića, kandidata SDS za srpskog člana Predsjedništva BiH, Željki Cvijanović, aktuelnoj predsjednici Republike Srpske, zbog toga što već dvije i po godine odbija da javnosti otkrije ko se sve obogatio na javnim nabavkama u doba korone dok je narod umirao! - kaže Boris Šukalo, kandidat SDS za poslanika u NS RS u izbornoj jedinici 3.

- Da je imalo politički pismen Šulić bi znao da je osnovna dužnost predsjednice Republike da polaže račune narodu. A upravo je Cvijanovićeva tako i postupila i na sjednici NSRS 21. maja 2020. kada je najavila da će narodu javno obznaniti sve detalje javnih nabavki u doba korone. A onda je naprasno zanijemila, zaćutala... Čekamo evo već dvije i po godine da o tome javno progovori, a ona neće ili ne smije - ističe Šukalo i dodaje:

- E to je prava istina Šuliću! Ali, očigledno vi to ne možete da znate jer vam je prvo zaposlenje dala članska karta SNSD!

On kaže da nam zbog Šulića i sličnih karikatura u politici mladi bježe iz zemlje jer ne mogu da podnesu da razni šulići upravljaju njihovim životima.

„U skupštinskom rukovodstvu moraju da sjede ostvareni političari sa velikim iskustvom, a ne neko poput Šulića kojem je specijalnost da opozicionim poslanicima po naredbi svojih pretpostavljenih oduzima riječ kada argumentovano kritikuje vlast zbog kriminala i korupcije. Zbog svega mogu slobodno reći da ste Vi Denise običan potrčko Dodika i Željke. A Mirko Šarović za Vas je Šuliću institucija u svakom smislu te riječi“ - poručuje Šukalo.

GRADSKI ODBOR SDS BANJA LUKA

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) B. D.

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost GO SDS Banja Luka

Promo

MKF LIDER organizirao akciju pošumljavanja: Zajedno ka zelenijoj budućnosti

Vaše praznično putovanje može da počne uz m:tel roming tarifne opcije

Tri noći nevjerovatne muzičke magije: Banja Luka Fest i ove godine uz podršku kompanije m:tel