Magazin     | 30.08.2022. 13:52 |

Besplatne ski karte za autore najljepših skijaških fotografija

FENA Saopćenje

PROMOTIVNI SADRŽAJ:

JAHORINA, 30. augusta (FENA) - Olimpijski centar Jahorina i regionalni skijaški časopis „SkiYu“ pozivaju sve ljubitelje fotografije, talentovane fotografe i one malo manje talentovane, da svojim fotografijama učestvuju u „Konkursu za najbolju skijašku fotografiju“.

Konkurs raspisuje "SkiYu", regionalni skijaški časopis, a čije učesnike, besplatnim ski kartama, nagrađuje najmoderniji skijaški centar u jugoistočnoj Evropi, Olimpijski centar Jahorina.

Autori 10 najveličanstvenijih fotografija koje oni podijele na „Facebook“ grupi www.facebook.com/groups/1082787609314153, prema ocjeni stručnog žirija, te broju „lajkova“, postaće vlasnici trodnevne karte za skijanje na Jahorini u zimskoj sezoni 2022/2023, u željenom terminu.

Odabrane fotografije će biti objavljene i u „SkiYu“ časopisu, koji će se od 1. oktobra ove godine, prvi put, naći se na kioscima u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Sloveniji i Makedoniji.

Polovinu bodova moći će dodijeliti stručni žiri, dok će preostalu polovinu bodova dodjeljivati vlasnici „Facebook“ naloga koji budu ostavljali svoj „lajk“ ispod fotografija koje su im se najviše dopale.

(FENA) D. V.

Vezane vijesti

OC Jahorina - Dobro uređene skijaške staze, brojne propratne aktivnosti

Počinje internet glasanje za učeničke radove pristigle na ovogodišnji Konkurs 'Mladi i naslijeđe'

'Partner' nagradio uspješne organske proizvođače

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu