Bosna i Hercegovina     | 29.08.2022. 21:14 |

Čović u Fojnici: Siguran sam da će opći rezultat biti odličan

FENA Saopćenje, Foto/ HDZ BiH

FOJNICA, 29. kolovoza (FENA) - Predsjednik Hrvatskog narodnog sabora BiH i HDZ-a BiH Dragan Čović danas je posjetio Fojnicu, te održao radni sastanak s članovima Općinske organizacije HDZ-a BiH Fojnica.

Kako je priopćeno iz HDZ-a, na sastanku se razgovaralo o aktualnim prilikama u Fojnici, važnim projektima za ovu općinu koje je potrebno realizirati u sinergiji s višim razinama vlasti. Istaknuta su dva glavna projekta, izgradnja osnovne škole po hrvatskom planu i programu i izgradnja vrtića. Također, govoreno je i o dosadašnjim i predstojećim aktivnostima stranke, koje je prezentirao predsjednik Općinskog odbora HDZ-a BiH Branko Stanić.

Stanić se posebno osvrnuo i na pripreme za predstojeće Opće izbore u BiH, kao i na aktivnosti izbornog stožera, pri realizaciji programa te svih drugih planiranih radnji u kampanji do dana izbora.

Na sastanku je iskazana dobra i pozitivna politička atmosfera, kao i vjera u buduće pozitivne pomake kako u gospodarstvu tako i u turističkim, sportskim, pa i svim drugim sadržajima u Fojnici, a ovaj sastanak i potpora, dodatni je motiv svima u Fojnici, istaknuto je na održanom sastanku.

„Ne sumnjam kako ćemo ozbiljno odraditi i naredno razdoblje kampanje, i siguran sam da će opći rezultat biti odličan“, istaknuo je predsjednik Čović, uz iskazano zadovoljstvo prezentiranim stanjem i aktivnostima, kazao je kako će Fojnica i dalje dobivati potporu i sa viših razina vlasti u svim projektima. Napomenuo je, kako se do kraja mora voditi pozitivna i aktivna kampanja na terenu.

Uz predsjednika Čovića, sastanku su nazočili i Marinko Čavara, dopredsjednik HDZ-a BiH i nositelj liste za Parlamentarnu skupštinu BiH, Lidija Bradara, članica Predsjedništva HDZ-a BiH i nositeljica liste za Parlament Federacije BiH te Radoje Vidović, predsjednik Županijskog odbora HDZ BiH Županije Središnja Bosna, priopćeno je iz ove stranke.

(FENA) D. J.

Vezane vijesti

Premijer Nikšić sa delegacijom Vlade obišao ugrožena područja u Fojnici, Kiseljaku i Kreševu

Završni predizborni skup HDZ-a BiH u Žepču: Okupljeni za zajednički cilj razvoja i napretka općine

Čović sa članovima RO SZB HDZ BiH u Banja Luci: Skrb o hrvatskom narodu diljem BiH prioritet djelovanja

Promo

M:tel: Samsung telefoni sa sjajnim poklonima! Neka vaš izbor bude Galaxy AI!

Super vijesti za korisnike mobilne mreže BH Telecoma: Automatska aktivacija VoLTE usluge

Telemach BH - Uzbudljivi svijet serija za mlade u EON Video klubu