Ekonomija     | 11.07.2022. 13:49 |

M:tel: Opušteno komunicirajte i podijelite ljeto sa svima

FENA Saopćenje, Foto/ M:tel

Promotivni sadržaj

MOSTAR, 11. srpnja (FENA) - Aktivirajte Roming NET i opušteno komunicirajte u Srbiji, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Grčkoj, Turskoj, Španiji i na mnogim drugim destinacijama. 

Užvajte u ljetu, najljepše trenutke zabilježite i pošaljite novim telefonom iz posebne m:tel ponude.

Zanimljiv svim korisnicima, Honor 50 Lite ima veliki ekran od 6,67 inča, odličnu 64 MP četverostruku kameru i super brzi punjač od 66 W. Ovaj izvanredni telefon možete možete kupiti po cijeni od 41,71 KM a ostatak platiti na rate od 7,23 KM uz preporučenu m:tel Top tarifu.

Sa vrhunskim AMOLED ekranom Redmi Note 11 telefona uronite u svijet čuda uz bogat prikaz boja, vrhunsku osvjetljenost, kontrast i rezoluciju. Obratite pažnju na ovaj upečatljiv model koji u preporučenoj Plus ili Plus NET tarifi može biti vaš po cijeni od 43,27 KM a ostatak platite na rate od 7,51 KM.

ZTE Blade A31 je pametan telefon za početne korisnike i za sve one koji žele uređaj za osnovnu upotrebu po najpovoljnijoj cijeni. Uz preporučenu Start tarifu, može biti vaš po cijeni od samo 29 KM.

Sa novim telefonom, podijelite ljeto sa svima, pošaljite najbolje fotke i zabilježite svaku uspomenu.

Više informacija o Honor 50 Lite, Redmi Note 11 i ZTE Blade A31 telefonima dobićete u najbližem m:tel prodajnom mjestu, besplatnim pozivom na 0800 50 000 ili na adresi mtel.ba.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

m:tel dobio certifikat za najbolju mobilnu mrežu u BiH

M:tel isplatio 40 milijuna maraka dividende

Najbolja komunikacija uz Samsung telefone iz m:tel ponude

Promo

M:tel: Veliko NBA finale je tu, pratite ga uz m:tel!

Zvjezdani glamur impresivnih modela iz m:tel ponude

Raiffeisen banka investira u novu budućost