Najave     | 10.05.2022. 11:43 |

'Ljubuški Outdoor Festival' i ove godine nudi sadržajan glazbeni program

FENA Saopćenje

LJUBUŠKI, 10. svibnja (FENA) - "Ljubuški Outdoor Festival" održat će se se ove godine od 26. do 29. svibnja, a bit će popraćen i sadržajnim glazbenim programom.

"Ljubuški Outdoor Festival 2022. donosi i zanimljiv glazbeni program koji će u prekrasnom okruženju u blizini vodopada Kravice zabaviti i opustiti sve sudionike i posjetitelje festivala", objavili su organizatori.

U petak, 27. svibnja, će nakon dječjih utrka nastupiti Osnovna i Srednja glazbena škola Ljubuški i Jazz kvartet bend "Birdland" iz Ljubuškog.

U subotu, 28. svibnja, posjetitelji će imati priliku slušati "Noa&Funkblasters bend" i grupu "Zoster", dok će u nedjelju na festivalu posjetitelji uživati u VINYL-u.

"Ljubuški Outdoor Festival" u cjelini čini skup sportsko-rekreativnih aktivnosti kojima se povezuje i revitalizira razasuta kulturno-povijesna i prirodna baština duž natjecateljskih ruta.

Paragliding natjecanje, trkačke, biciklističke i trail staze povezuje rijeka Trebižat koja pored svog hidrološkog potencijala baštini i dva prirodna bisera: vodopade Kravicu i Koćušu.

Ruta povezuje i nacionalne spomenike kulture, rimski vojni logor na Gračinama i tvrđavu Herceg Stjepana Kosače.

(FENA) Z. P.

Vezane vijesti

Outdoor festival sportskim aktivnostima i zabavnim sadržajem turistički brendira Ljubuški

Promo

MKF LIDER organizirao akciju pošumljavanja: Zajedno ka zelenijoj budućnosti

Vaše praznično putovanje može da počne uz m:tel roming tarifne opcije

Tri noći nevjerovatne muzičke magije: Banja Luka Fest i ove godine uz podršku kompanije m:tel