Bosna i Hercegovina     | 06.05.2022. 16:45 |

U ponedjeljak privremena zabrana saobraćaja u ulici Maršala Tita u Sarajevu

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 6. maja (FENA) - Preduzeće Gradski saobraćaj d.o.o. (GRAS) obavijestilo je korisnike da će zbog provođenja mjera sigurnosti javnog okupljanja u organizaciji Pokreta "Majke enklave Srebrenica i Žepa" u ponedjeljak, 9. maja 2022. od 11.55 do 13.00 sati doći do privremene zabrane saobraćaja u ulici Maršala Tita.

Zabrana će biti na dijelu spomenute ulice od raskrsnice sa ulicom Kaptol do raskrsnice sa ulicom Koševo, a tramvajski saobraćaj će se odvijati na relaciji Čengić Vila - Željeznička stanica, te neće biti u funkciji na relaciji Tehnička škola - Baščaršija - Tehnička škola,

Također, autobuska linija 31e Vijećnica - Dobrinja mijenjat će polazni terminal i dijelom trasu linije, te će umjesto sa Vijećnice polaziti sa terminala Trg Austrije, a na relaciji Trg Austrije - Skenderija u oba pravca saobraćat će trolejbuskom trasom.

Osim toga, i linija 16b Dom Armije - Koševsko Brdo mijenjat će polazni terminal, te će umjesto s Doma Armije polaziti sa terminala Drvenija.

Vrijeme potpune obustave saobraćaja u navedenoj ulici u naznačenom terminu utvrđuju operativni organi MUP-a u zavisnosti od situacije na terenu, saopćeno je iz GRAS-a.

(FENA) L. A.

Vezane vijesti

Danas izmjena režima saobraćaja zbog izvođenja javnog događaja na Trgu Susan Sontag

Sutra izmjena režima saobraćaja zbog izvođenja javnog događaja na Trgu Susan Sontag

Danas zastoj u odvijanju autobuskog saobraćaja zbog manifestacije 'Križni put 2023'

Promo

M:tel: Veliko NBA finale je tu, pratite ga uz m:tel!

Zvjezdani glamur impresivnih modela iz m:tel ponude

Raiffeisen banka investira u novu budućost