Bosna i Hercegovina     | 23.03.2022. 17:44 |

U Livnu obilježen Dan narcisa

FENA Saopćenje, Foto/ Mario Lončar

LIVNO, 23. ožujka (FENA) - Udruga žena oboljelih od raka dojke "Bistrica" Livno u srijedu je upriličila manifestaciju "Dan narcisa".

Radi se o humanitarnoj akciji u kojoj se od prodanih cvjetova i donacija namiču sredstva za prevenciju i rano otkrivanje raka dojke.

Iz Udruge žena kažu da je to jedini mogući način da hrabre i uporne žene skrenu pozornost javnosti da je karcinom i dalje tu, a dobna granica oboljelih sve niža.

Gradonačelnik Livna Darko Čondrić sa suradnicima podržao je današnju humanitarnu akciju te je istaknuo da će Grad i dalje pomagati ovakve i slične projekte.

Iz Udruge oboljelih od raka dojke “Bistrica” uputile su zahvalu gradonačelniku koji je i do sada kao liječnik, specijalista radiologije, bio, a i dalje je, od velike pomoći oboljelim ženama.

Svojom nazočnošću na današnjoj manifestaciji akciju su također podržali pomoćnik ministra rada, zdravstva, socijalne skrbi i prognanih u Vladi Hercegbosanske županije dr. Davor Vrdoljak te ravnateljica Zavoda za javno zdravstvo Hercegbosanske županije dr. Diana Mamić.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

U Mostaru obilježen Dan narcisa

Dan narcisa u Mostaru

Udruženje “Biser” u Goraždu obilježilo Dan narcisa

Promo

Otvoren međunarodni javni konkurs NLB Grupe za mlade umjetnike

iPhone uređaji po sniženim cijenama u m:tel-u, popust i do 90 KM

U m:tel ponudi: Vrhunski Galaxy preklopni telefoni sa pametnim satom na poklon