Stranačke aktivnosti     | 06.01.2022. 15:41 |

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 79

Saopćenje za javnost Stranke za BiH

FENA Saopćenje

Klub zastupnika “Za Bosnu i Hercegovinu”

Trojka je “pala” na Skenderiji

 

Da sve druge propuste vladajuće koalicije u Kantonu Sarajevo zanemarimo, posljednji slučaj sa smjenom direktora KJP Centar” Skenderija” srušio je sve principe i mjere koje su gromoglasno najavljivani. Politika u Kantonu Sarajevo postala je u punom smislu podjela političkog plijena. Ništa tu ne bi bilo ni novo ni neobično za najbogatiji Kanton, da vlast u istom ne obnaša koalicija koja se javno zaklinje u proklamovane principe i mjere.

Da se principi u politici zaborave već nakon prvog kruga raspodjele firmi  i ustanova po svemu sudeći na svojoj koži će osjetiti i Amer Kapo, direktor KJP Centar ” Skenderija”.

Vladajućoj koaliciji očigledno ništa ne znači ni pozitivno poslovanje koje je donijelo rezultat pa KJP Centar” Skenderija” koja je bila dovedena na ivicu propasti i za koju se tražilo spasonosno rješenje danas djeluje kao i te kako perspektivno javno preduzeće na posebno atraktivnoj lokaciji.

Vladajuće ne zanima ni stav Sindikata koji je zdušno stao uz direktora, a koji je očigledno uz spašavanje KJP Centar “Skenderija” uredio i međuljudske odnose pa ovo javno preduzeće konačno diše kao jedan organizam.

Istrajavanje  u smjeni direktora Kape nameće pitanje šta vladajuća koalicija namjerava uraditi sa KJP Centar “Skenderija”, da li na mjesto sposobnog ali ne podobnog dolazi stranački kadar sa zadatkom?

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) M. B.

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost Stranke za BiH

Omerović: Zdravstvo ove godine troši tri milijarde maraka na nivou Federacije BiH

Saopćenje za javnost Stranke za BiH

Promo

Dobit m:tel-a u prvom kvartalu veća za 2,5 miliona KM

MKF LIDER organizirao akciju pošumljavanja: Zajedno ka zelenijoj budućnosti

Vaše praznično putovanje može da počne uz m:tel roming tarifne opcije