Stranačke aktivnosti     | 05.12.2021. 18:30 |

Saopćenje za javnost OO SDA Bugojno

FENA Saopćenje

U organizaciji Asocijacije mladih OO SDA Bugojno i projektnog tima Asocijacije mladih SDA Bosne i Hercegovine, u subotu je u Kristalnoj sali općine Bugojno održana prva konferencija za mlade na temu "Lideri novog doba uspješne biznis priče". Učesnici konferencije bili su Kerim Balić, Davud Bečirović, Dino Imamović sa posebnim gostom konferencije Harisom Zahiragićem kao najmlađim članom predsjedništva Stranke demokratske akcije Bosne i Hercegovine.

Konferencija je imala za cilj prikazati uspješne mlade osobe u izgradnji i vođenju vlastitih kompanija i rukovođenju u međunarodnim kompanijama koji su aktivni u društveno korisnom radu i koji žele dati svoj doprinos i kroz političko djelovanje. 

Konferenciji je prisustvovao veliki broj mladih osoba koje su imale priliku razgovarati sa mladima koji su uspjeli izgraditi karijere i kompanije u svojoj domovini Bosni i Hercegovini.

 U uvodnom dijelu, prisutnima su se obratili i načelnik općine Bugojno, prof. Hasan Ajkunić, ministar u Vladi SBK, prof. Amir Šečibović te potpredsjednica FBiH, dr Melika Mahmutbegović.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) E. F.

Vezane vijesti

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu