Najave     | 02.12.2021. 09:14 |

Javna rasprava OIEiEK-a o Nacrtu pravilnika za raspodjelu troškova balansiranja

FENA Saopćenje

MOSTAR, 2. prosinca (FENA) – Operator za obnovljive izvore energije i učinkovitu kogeneraciju (OIEiEK) organizira javnu raspravu o Nacrtu pravilnika o metodologiji za raspodjelu troškova balansiranja za privilegirane i kvalificirane proizvođače, kao i udio koji će se plaćati sredstvima iz naknada prikupljenih za poticaje.

Javna rasprava bit će održana u petak, 17. prosinca, u konferencijskoj dvorani Gradske vijećnice Grada Mostara, s početkom u 10 sati.

Suglasnost na ovaj Pravilnik daju Federalno ministarstvo energije, rudarstva i industrije i Regulatorna komisija za energiju u Federaciji BiH, svatko u okviru svojih nadležnosti, priopćeno je iz OIEiEK-a.

Ovim Pravilnikom uređuje se metodologija za raspodjelu troškova balansiranja za privilegirane i kvalificirane proizvođače s kojima Operator za OIEiEK ima potpisan ugovor o otkupu električne energije, kao i udio troškova balansiranja koji će se plaćati sredstvima iz prikupljenih naknada za poticanje.

Zainteresirana lica tekst Nacrta Pravilnika mogu preuzeti sa službene stranice Operatora za OIEiEK.

Pismeni i usmeni komentari mogu se dati na javnoj raspravi, a Operator za OIEiEK će u razmatranje uzeti i pisane komentare dostavljene na adresu Operatora za OIEiEK ili na elektronsku adresu kontakt@oieiek.ba najkasnije do 17. prosinca, navodi se u priopćenju.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Toplo vrijeme izmamilo zmije: Mostarski vatrogasci sve češće ih izvlače iz automobila

Kreću radovi na križanju ulica kod bivšeg hotela 'Ero'

Mostarski gradonačelnik primio izaslanstvo Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskoga rata

Promo

MKF LIDER organizirao akciju pošumljavanja: Zajedno ka zelenijoj budućnosti

Vaše praznično putovanje može da počne uz m:tel roming tarifne opcije

Tri noći nevjerovatne muzičke magije: Banja Luka Fest i ove godine uz podršku kompanije m:tel