Bosna i Hercegovina     | 10.11.2021. 09:05 |

Vodostaj rijeke Neretve na području općine Konjic u opadanju

FENA Saopćenje

KONJIC, 10. studenoga (FENA) - Na području općine Konjic tijekom utorka, 9. studenoga, došlo je do prestanka oborina, a vodostaj rijeke Neretve u opadanju je u odnosu na prethodne dane.

Trenutni vodostaj rijeke Neretve u mjestu Glavatičevo iznosi 137 centimetara (dok je u noći četvrtak/petak iznosio maksimalno 515 centimetara), a na lokaciji Hagenuk-Ćuprija 217 centimetara (dok je u noći četvrtak/petak iznosio maksimalno 530 centimetara), priopćeno je iz Operativnog centra civilne zaštite Hercegovačko-neretvanske županije.

Tijekom jučerašnjeg dana u suradnji predstavnika općina Konjic i Kalinovik, angažiran je stroj komunalnog poduzeća Kalinovik na pročišćavanju putne komunikacije prema naselju Hotovlje. Stroj bi bio angažiran do večernjih sati, a vozilima se može doći do ulaza u naselje.

Djelatnici JP Elektroprivreda BiH - Poslovnica Konjic, riješili su probleme na dalekovodu tako da će mještani naselja Gracina i Ljuta večeras imati urednu elektro opskrbu, a riješen je problem elektro opskrbe i za naselje Zelomići.

Deblokirane su i putne komunikacije prema naseljima Gornje i Donje Tinje, kao i prema naselju Doljani i prema Zelomićima.

Na regionalnom putu R-436 Borci-Kalinovik, na lokaciji Dindol, blokada puta ostaje do daljnjega, a stanovništvu općine Konjic i dalje se preporučuje prokuhavanje vode za piće.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Grad Konjic maturantima srednje škole dodjeljuje jednokratne naknade od 200 KM

Osoba iz Konjica lišena slobode zbog neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga

Zastava EU podignuta u Konjicu povodom obilježavanja Dana Evrope 2024

Promo

ASA Banka predstavlja stambeni kredit uz fleksibilnu otplatu: Ratu skroji kako ti stoji!

M:tel: Svjetski dan telekomunikacija i informacijsko društva - Digitalne inovacije za održivi razvoj

MTEL: Panel-diskusija u okviru kampanje 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu' u Tuzli