Bosna i Hercegovina     | 27.10.2021. 15:25 |

Virtualno poduzeće: Osposobljavanje žena za tržište rada

FENA Saopćenje

MOSTAR, 27. listopada (FENA) - U okviru projekta "Virtualno poduzeće" kojemu je cilj stručno osposobljavanje žena i njihovo lakše integriranje na tržište rada, Srednja ekonomska škola Joze Martinovića u Mostaru organizira stručnu edukaciju koja će biti održana u prostorijama škole u razdoblju od 15. do 29. studenoga.

Edukacija je namijenjena ženama različite dobne skupine i različitog stupnja obrazovanja, a nudi im mogućnost stjecanja osnovnih znanja i vještina u planiranju, organiziranju i izvođenju prezentacija potrebnih u suvremenoj poslovnoj situaciji i u različitim radnim sredinama.

Obukom i simulacijom kroz virtualno poduzeće polaznice će lakše razumjeti sustav tržišnoga rada, razviti osobnu kreativnost za poticanje poduzetničkoga duha i interes za samostalno vođenje i obavljanje posla u stvarnome poslovnom okruženju.

Predviđeno vrijeme održavanja edukacije je deset radnih dana u večernjim terminima s početkom u 19.30, i to dva školska sata.

Edukaciju će izvoditi profesori ekonomske i pravne skupine predmeta prema planu i programu prilagođenom temi i ishodima edukacije ove vrste.

Srednja ekonomska škola Joze Martinovića pozvala je sve zainteresirane osobe da se prijave na adresu elektroničke pošte ekonomskaskola@hotmail.com ili telefonom na broj: 036 310 846. Prijave su otvorene do 12. studenoga, naveli su iz te škole. 

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Toplo vrijeme izmamilo zmije: Mostarski vatrogasci sve češće ih izvlače iz automobila

Kreću radovi na križanju ulica kod bivšeg hotela 'Ero'

Mostarski gradonačelnik primio izaslanstvo Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskoga rata

Promo

MKF LIDER organizirao akciju pošumljavanja: Zajedno ka zelenijoj budućnosti

Vaše praznično putovanje može da počne uz m:tel roming tarifne opcije

Tri noći nevjerovatne muzičke magije: Banja Luka Fest i ove godine uz podršku kompanije m:tel