Stranačke aktivnosti     | 05.10.2021. 15:48 |

Saopćenje za javnost SDS-a

FENA Saopćenje

GO SDS Prijedor: Zbog zdravstvenog stanja gradonačelnika Pavlovića najbolje da podnese ostavku

Poslije uznemirujućih slika gradonačelnika Pavlovića koje su obišle ne samo Republiku Srpsku već i čitav region, Srpska demokratska stranka zahtjeva hitnu i neopozivu ostavku gradonačelnika Prijedora jer se očigledno radi o čovjeku koji više nije sposoban da upravlja trećim najvećim gradom u Republici Srpskoj.

Obavljati javnu funkciju zahtjeva lični integritet i odgovornost u javnom nastupu, a ukoliko su autentične fotografije rastrojstva gradonačelnika Dalibora Pavlovića, ona je njegova ostavka jedini ispravan čin.

Na fotografijama koji su šokirale region, vidljive su i supstance koje mogu da asociraju na narkotička sredstva, što ovom slučaju daje i dimenziju u kojoj se trebaju uključiti i policija i tužilaštvo.

Ali najvažnije, očigledno je zdravstveno stanje gradonačelnika Pavlovića ozbiljno narušeno i upravo iz tog razloga, a zbog njegovog ličnog stanja i njegove dobrobiti, i za njega ali i zbog svih građana Prijedora najbolje bi bilo da podnese neopozivu ostavku.

 

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) L. A.

SDS

Vezane vijesti

Miličević: SDS će sigurno izaći na izbore

Saopćenje za javnost SDS-a

Saopćenje za javnost SDS-a

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu