Bosna i Hercegovina     | 24.09.2021. 12:22 |

Kordić i Gudeljević o započetim strateškim projektima u Mostaru

FENA Saopćenje

MOSTAR, 24. rujna (FENA) - Mostarski gradonačelnik Mario Kordić susreo se u Mostaru s ministricom civilnih poslova Bosne i Hercegovine Ankicom Gudeljević, izvijestili su u petak iz Grada Mostara.

 Na sastanku je razgovarano o projektima u Mostaru koji su od značaja, kako za grad Mostar, tako i za cjelokupnu državu, a za čiju realizaciju Ministarstvo civilnih poslova može pružiti potporu.

 Ministrica Gudeljević posebice se zanimala za projekte u području kulture i znanosti ističući zadovoljstvo kulturnim i društvenim događajima koje Grad Mostar organizira.

 Gradonačelnik Kordić zahvalio je ministrici na posjeti i interesu za projekte Grada Mostara i načine njihove realizacije. U razgovoru je naglašen značaj potpore državne razine vlasti lokalnoj upravi te stoga, kako je rečeno, posjeta ministrice Gudeljević ima izniman značaj.

Gudeljević i Kordić zajednički su konstatirali značaj realizacije svih započetih strateških projekata u Mostaru. Grad Mostar ima iznimnu ulogu u razvoju cjelokupne regije te je i za Ministarstvo civilnih poslova važan daljnji razvoj grada, posebice u područjima kulture, znanosti, sporta, obrazovanja, gdje nadležnost ima ovo ministarstvo, ocijenjeno je tijekom razgovora.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Upriličen sastanak izaslanstva BiH i predstavnika Europske unije nakon pristupnih pregovora

Izložbom Sofije Naletilić večeras počinju Dani Matice hrvatske Mostar

Mostar: Međunarodne igre za djecu i mlade s poteškoćama u razvoju okupit će 300 sudionika iz regije

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu