Stranačke aktivnosti     | 15.09.2021. 14:57 |

Priopćenje za javnost HNS-a BiH

FENA Saopćenje

HNS: Otkloniti sve oblike diskriminacije i postići konačan politički dogovor oko Izbornog zakona

U Domu HDZ-a BiH održana je 24. redovita sjednica Predsjedništva Hrvatskog narodnog sabora (HNS). Članovi Predsjedništva HNS-a razgovarali su o aktualnim političkim događanjima, osobito kontekstu događanja koja su uslijedila nakon dolaska Visokog predstavnika gospodina Schmidta i silnih pritisaka predvodnika unitarističkog nacionalizma i politika koje zagovaraju nastavak diskriminacije i nametanja političkih predstavnika.

Članovi Predsjedništva HNS-a razgovarali su o političkim aktivnostima i razgovorima koji slijede oko izmjena i dopuna Izbornog zakona BiH. Legitimno predstavljanje i konačno uklanjanje svih diskriminacija koje postoje u institucijama je ključni temelj svih razgovora u skladu sa svim presudama Ustavnog suda BiH i Međunarodnog suda za ljudska prava. Obmanjivanje javnosti kroz pokušaje „istraživanja“ koje je SDA objavila su sramotan čin tobožnjeg ukazivanja o nadpredstavljenosti Hrvata. Bosna i Hercegovina nije tržnica, niti su bošnjačke unitarističke stranke djelitelji nečijih ustavnih prava. Hrvatskom narodu nema tko šta dati, ili pokloniti, radi se o elementarnim ustavnim i zakonskim odredbama. Poseban upit za „istraživače“ i „matematičare“ je da li su tome famoznom elaboratu pobrojane i prakse lažnog nacionalnog izjašnjavanja koje se događaju prilikom apliciranja za poslove državne službe, pravosuđa i drugih tijela koje se prakticiraju. Radi se o isprobanoj matrici koje se iz sfere lažnog predstavljanja i dokidanja ustavnih prava iz Predsjedništva BiH i federalnog Doma naroda prelijevaju i u državnu službu.

Ured za informiranje HNS-a

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) N. M.

Vezane vijesti

Priopćenje za javnost HNS-a BiH

Priopćenje za javnost HNS-a BiH

Priopćenje za javnost HNS-a BiH

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom